Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Dimitrov – Cerundolo. Bulgarul ne aduce profitul

Meciuri interesante zi de zi în această săptămână. Pentru astăzi ne-am îndreptat atenția asupra duelului Dimitrov – Cerundolo, din cadrul turului secund de la ATP Queen s. Partida este programată pe terenul central, ultima a zilei de joi, 22 iunie, cu începere după ora 20:00.

Dimitrov a jucat perfect pe iarba de la Londra

Grigor Dimitrov a debutat foarte bine în noul sezon pe iarbă. Bulgarul a plecat din calificări la turneul de la Queen s și a ajuns în turul secund, fără emoții. Grig nu a cedat set în cele trei partide jucate.

Dacă adversarii din rundele preliminare au fost modești, oponentul din primul tur de pe tabloul principal a fost la alt nivel. Dar Emil Ruusuvuori nu s-a putut opune forței bulgarului, care s-a impus cu 6-2, 6-4.  Meciul din turul doi se anunță la îndemână, dar bulgarul are nevoie de același joc solid.

Cerundolo a jucat bine în primul meci al sezonului pe iarbă

De partea cealaltă, Francisco Cerundolo a debutat și el pe suprafața verde în acest an. Argentinianul nu e un obișnuit al gazonului, dar a reușit să producă surpriza în primul tur.

Sud-americanul l-a învins pe americanul Tommy Paul, locul 16 ATP, un sportiv cu un joc mult mai bine adaptat pe suprafața verde. A fost o victorie în trei seturi, cu Cerundolo revenind în decisiv. Meciul cu Dimitrov va fi însă mult mai greu, dar argentinianul își va juca șansa.

Cotă de 1,61 la Dimitrov – Cerundolo

Dimitrov e mare favorit, dar nici Cerundolo nu se va lăsa mai prejos. Bulgarul va avea de muncă pentru a se impune în acest duel și credem că meciul nu va fi cel mai scurt. Vom miza pe victoria sportivului din Bulgaria și cel puțin 18 game-uri disputate. 

Ponturi pariuri Dimitrov - Cerundolo

Ponturi pariuri Dimitrov – Cerundolo

 

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate