Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – Astra (14 noiembrie 2020). Cine se impune în „derby-ul” ultimelor două clasate?

Ponturi pariuri Dinamo – Astra (14 noiembrie 2020). Ultimele două clasate din Liga 1 se înfruntă de la 21:00 într-un meci restanţă din etapa a noua. Este partida care o poate trimite pe Dinamo pe ultimul loc al clasamentului. Altădată un derby la vârful clasamentului, acum e o confruntare între două formaţii măcinate de probleme şi de lipsa rezultatelor.

Dinamo, cinci înfrângeri consecutive

Ponturi pariuri Dinamo – Astra (14 noiembrie 2020). Venirea investitorilor spanioli la Dinamo trebuia să fie salvarea clubului, dar totul s-a transformat într-un haos. Salarii enorme pe hârtie, dar banii lipsesc din conturi, jucători aduşi mai mult la cantitate decât la calitate, antrenor cu nume, dar fără rezultate. Dinamo a pierdut ultimele 5 meciuri de campionat şi are doar 5 puncte din 9 meciuri. A primit gol în fiecare meci de pe teren propriu şi nu are victorie acasă. Bookmakerii o văd favorită, dar a pierdut 4 din ultimele 5 întâlniri cu Astra.

Primul meci pentru Neagoe pe banca Astrei

Ponturi pariuri Dinamo – Astra (14 noiembrie 2020). Nici la Giurgiu lucrurile nu stau prea bine. Edi Iordănescu n-a mai venit pe banca tehnică, soluţia de ultim moment numindu-se Eugen Neagoe. Situaţia din clasament e catastrofală: ultimul loc, doar 4 puncte în 9 meciuri. E drept, Astra a avut un program infernal, în primele patru runde a înfruntat formaţiile care se află acum pe primele 4 poziţii. De altfel, Astra a jucat cu toate echipele aflate pe loc de play-off. Dintre echipele din subsolul clasamentului are bilanţ echilibrat: 4-0 cu Iaşi şi 0-1 cu Argeş. „Ambele marchează” are cota 1,82.

Ponturi pariuri Dinamo – Astra (14 noiembrie 2020)

Alte 3 pronosticuri

Ponturi pariuri Dinamo – Astra (14 noiembrie 2020). Cele două s-au înfruntat de 15 ori în ultimii 5 ani şi de fiecare dată s-au marcat cel puţin două goluri. Dintre cele 15 meciuri, Dinamo a câştigat 4, Astra 6, iar 5 au fost remize. În 13 jocuri au marcat ambele formaţii, iar 10 au avut minimum 3 goluri pe tabelă. 7 au fost pe terenul lui Dinamo, iar Astra a marcat în 6 dintre ele, plecând neînvinsă de 5 ori. Ultimele directe au avut şi multe avertismente, iar starea de tensiune din sânul celor două echipe poate accentua starea de nervozitate. Puteţi încerca şi:

  • 1,98 – cota pentru „X2”
  • 2,00 – cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 2,50 – cota pentru „peste 6,5 cartonaşe”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii