Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – CFR Cluj Liga 1 04.12.2018

Publicat

pe

CFR CLuj

Criza de la Dinamo s-a adâncit mai rău, „câinii” au o singură victorie în ultimele opt etape disputate.  CFR își vede de drum, titlul este obiectivul final.

Dinamo trebuie să se trezească din letargie, dacă nu o să facă acest lucru, vine potopul. Mircea Rednic a venit ca un adevărat salvator la Dinamo, la început a dat vina pe Bratu și metodele de pregătire, la scurt timp au urmat jucătorii, iar acum este de vină ghinionul și arbitrii.

Rednic a declarat după meciul cu Viitorul, că dacă arbitrul nu îl elimina pe Olteanu, atunci Dinamo putea să și câștige meciul. Fix până la acea eliminare, Dinamo a stat foarte bine în teren, chiar își domina adversarul, dar arbitrul a luat o decizie extrem de pripită și a schimbat soarta rezultatului. Să fim serioși.


Pariul nostru gratuit pentru Dinamo – CFR Cluj 2 @ 2,05


Ponturi pariuri Dinamo – CFR Cluj Liga 1 04.12.2018

Pierzi un meci cu scorul de 1-4 și ai pretenția să dai vina pe toată lumea, mai puțin pe tine. Eliminarea lui Olteanu venind la scorul de 1-1. În fine, Dinamo este pe locul zece în clasament, are doar 18 puncte și trebuie să le mulțumească celor de la Voluntari că sunt mai praf ca ei.

Dinamo are un golaveraj oribil de 17-26, fiind clasată pe locul doi într-un top al golurilor primite în campionat. Problema cea mai mare a lui Dinamo, este că jocul echipei și atitudinea jucătorilor lasă foarte mult de dorit și de aceea nu se întrevăd zile cu soare la Dinamo.

Ponturi pariuri Dinamo – CFR Cluj, marți, 04 decembrie 2018

CFR este pe primul loc cu 36 de puncte, are un golaveraj demn de o viitoare campioană (27-10) și este cea mai bună echipă de deplasare.

Clujenii au acumulat 20 de puncte din cele opt etape pe care le-au disputat în deplasare, au un golaveraj de 13-4 și sunt neînvinși în acest gen de meciuri. Dacă nu s-a întâmplat vreo minune în ultimele două zile (cu Dinamo), atunci CFR o să se impună extrem de lejer.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii