Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – Chindia, 16 iulie 2020. Câştigă gazdele?

Ponturi pariuri Dinamo – Chindia, 16 iulie 2020. Cine se impune în acest duel? Ambele echipe sunt obligate să câştige, se află pe ultimele două locuri în clasament şi situaţia nu e deloc bună.

Ponturi pariuri Dinamo – Chindia, 16 iulie 2020

  • Dinamo vine după egalul cu Poli Iaşi şi este pe penultimul loc în play-out, la cinci puncte de prima poziţie care se salvează, dar şi cu două meciuri mai puţin disputate. Dinamoviştii l-au dat afară pe Adrian Mihalcea şi l-au numit în locul lui pe Gigi Mulţescu, iar acest lucru s-ar putea să fie şocul de care au nevoie dinamoviştii.

Ponturi pariuri Dinamo – Chindia, 16 iulie 2020

  • De partea cealaltă, Chindia pare să fie deja condamnată la retrogradare. Cu 17 puncte după opt meciuri, oaspeţii au şanse infime de a se mai salva. Ne aşteptăm să piardă şi această partidă.

Dinamo – Chindia 1 @ 1,51

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii