Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – Craiova (18 octombrie 2020). Un derby de 2,20

Ponturi pariuri Dinamo – Craiova (18 octombrie 2020). Derby-ul etapei a şaptea din Liga 1 are loc astă-seară de la 21:30 şi le aduce faţă în faţă pe Dinamo şi Universitatea Craiova, două rivale istorice. Oltenii stau mai bine în clasament, dar au absenţe însemnate, în timp ce „câinii” au transferat foarte mult şi e nevoie de timp pentru a suda o echipă.

Nuevo Dinamo are doar o victorie

Ponturi pariuri Dinamo – Craiova (18 octombrie 2020). Dinamo, sau Nuevo Dinamo, a tot adus jucători în această vară, dar rezultatele întârzie să apară. Echipa condusă de Contra e pe locul 14 şi are două înfrângeri consecutive, cu UTA şi FCSB. De altfel, Dinamo a bifat o singură victorie, 3-1 la Gaz Metan, şi alte 2 remize, cu Botoşani şi Hermannstadt. Fanii sunt nerăbdători să îl vadă la lucru pe Aleix Garcia, transferat de la Manchester City.

Oltenii şi-au pierdut marcatorii

Ponturi pariuri Dinamo – Craiova (18 octombrie 2020). Oltenii au depăşit aşteptările. După 6 etape au maximum de puncte, dar în runda precedentă l-au pierdut pe Elvir Koljic, accidentat grav în victoria cu Poli Iaşi. Dacă ţinem cont şi de plecarea lui Mihăilă în Serie A, Craiova a rămas fără marcatorii din atac. I-a adus pe Ofosu, Cîmpanu şi Căpăţână în ultima zi de transferuri, dar rămâne de văzut cât de repede se vor integra. În locul lui Koljic va evolua, probabil, Mamut, croatul de 23 de ani şi 1,92 m venit în această vară. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,20.

Ponturi pariuri Dinamo – Craiova (18 octombrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Dinamo – Craiova (18 octombrie 2020). În sezonul precedent, trupa din Bănie a câştigat ambele partide directe, ajungând la 4 succese în ultimele 5 jocuri contra lui Dinamo. Totuşi, schimbările masive de la Dinamo, acţionariat, situaţie financiară, lot, antrenor etc., au echilibrat balanţa între cele două formaţii. Până acum Contra nu a confirmat încrederea investită în el, dar un rezultat bun împotriva Craiovei l-ar ajuta foarte mult. Puteţi încerca şi:

  • 1,72 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,72 – cota pentru „PSF X”
  • 1,91 – cota pentru „peste 2,5 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare