Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – Craiova Liga 1 21.07.2019

Ambele echipe au probleme cu fanii, doar că la Dinamo acestea sunt extrem de mari. Neagoe nu este dorit de ultrași, jucătorii sunt amenințați, iar patronul este sfătuit să plece.

Ponturi pariuri Dinamo – Craiova Liga 1 21.07.2019

Acesta a anunțat zilele trecute, faptul că este dispus să-i cedeze acțiunile gratis lui Ion Țiriac. Dinamo vine după marea izbândă cu Viitorul, atunci când „câinii” au fost umiliți cu 0-5. Dinamo nu a existat pe teren în acel meci, singurele momente de tensiune fiind provocate de fanii care au intrat pe gazon în timpul partidei. De altfel, aceștia au fost scoși din stadion, după incidentele provocate. Dan Nistor este ok, acesta ar putea să reintre în primul unsprezece al lui Dinamo. Nistor și-a rugat fanii să înceteze cu astfel de acte de huliganism, pentru că acestea nu vor ajuta echipa în această perioadă grea.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

 

Ponturi Dinamo vs Craiova din 21.07.2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Ponturi pariuri Dinamo – Craiova Liga 1 21.07.2019

De partea cealaltă, Craiova are trei victorii din tot atâtea meciuri, toate fiind obținute cu același scor de 3-2. Chiar și așa, în cele două partide pe care le-au disputat acasă, oltenii au fost apostrofați de fani, iar antrenorului i s-a strigat „DEMISIA”. Ce este drept, Craiova are sclipiri în timpul celor 90 de minute, dar și multe momente de uluială. De aceea și fanii reacționează așa, pentru că publicul oltean știe fotbal și vede inconstanța echipei. Sperăm să nu fie incidente în tribune, Craiova a dovedit că este într-o formă bună și poate marca destul de repede în joc.

Dacă lucrurile vor decurge rău pentru Dinamo, sperăm să nu avem parte de incidente. Revenind la fotbal, oltenii sunt pe val, victorii pe linie, fie ele și cu goluri primite, sunt calificați în turul secund al Europa League, iar în acest moment sunt peste Dinamo din toate punctele de vedere. „Câinii” promit fotbal, promit că vor face totul pentru victorie, dar momentan nu îi vedem reușind aceste lucruri. Starea de tensiune este mult prea mare în acest club.

+ posts
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii