Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – FC Argeş (15 martie 2021). Cotă 2,28 pentru o singură repriză câştigată

Ponturi pariuri Dinamo – FC Argeş (15 martie 2021). Epilogul etapei a 27-a din Liga 1 este meciul dintre Dinamo şi FC Argeş, două echipe aflate în zona locurilor de play-out. Fluierul de start se dă la ora 20:30 într-un joc în care fiecare va căuta cele 3 puncte, dar din motive diferite. Gazdele încearcă să evadeze din zona retrogradării, pe când oaspeţii trag speranţe de play-off.

Dinamo n-a marcat de 3 meciuri acasă

Ponturi pariuri Dinamo – FC Argeş (15 martie 2021). Dinamo este o echipă în criză financiară şi de rezultate sportive. Dacă la nivel administrativ se cunoaşte „problema spaniolă” şi sprijinul DDB, în plan fotbalistic, echipa merge rău. De şase etape n-a câştigat, n-a marcat în precedentele 3 meciuri acasă, e antepenultima în clasament, loc ce duce la baraj, iar în retur nu a produs decât 11 puncte. Antrenorul Gane e pe făraş, cel puţin aşa susţin fanii din Programul DDB, iar faptul că Dinamo e în semifinalele Cupei nu va conta prea mult, dacă retrogradează.

FC Argeş, o singură înfrângere în 2021

Ponturi pariuri Dinamo – FC Argeş (15 martie 2021). FC Argeş, în schimb, are un retur extrem de bun. De la schimbarea conducerii şi a staffului tehnic în iarnă, piteştenii au avut rezultate foarte bune. În 2021, au pierdut o singură dată, 0-5 pe terenul campioanei CFR Cluj. Parcursul bun a adus-o pe FC Argeş în postura de a ataca play-off-ul. Înaintea acestui meci, e pe locul 9, cu 33 de puncte. Academica e pe 6, cu 37 de puncte, dar a jucat deja, la fel şi Astra şi Chindia, poziţiile 7 şi 8, cu 35 de puncte. Asta înseamnă că, în cazul unui succes, FC Argeş urcă pe locul 7, la un singur punct de top 6. „FC Argeş câştigă cel puţin o repriză” are cota 2,28.

Ponturi pariuri Dinamo – FC Argeş (15 martie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Dinamo – FC Argeş (15 martie 2021). În tur, Dinamo s-a impus cu 1-0, ajutată şi de o greşeală de arbitraj. Dar, situaţia la momentul respectiv era complet diferită. Argeşul era printre ultimele în Liga 1, avea 6 înfrângeri şi doar 2 succese în 11 partide de campionat, pe când Dinamo era în formă şi lega patru victorii consecutive în toate competiţiile. Acum, polii de putere s-au schimbat, piteştenii fiind echipa mai bună, deşi bookmakerii îi văd favoriţi pe „câini”. Puteţi încerca şi:

  • 1,67 – cota pentru „X2”
  • 3,65 – cota pentru „2 solist”
  • 6,10 – cota pentru „2 pauză / 2 final”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii