Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – FC Botoșani: 2.50 pentru o victorie a gazdelor

Ponturi pariuri Dinamo - FC Botoșani
Ponturi pariuri Dinamo - FC Botoșani

Dinamo – FC Botoșani este așteptat cu sufletul la gură de toți fanii fotbalului, în special cei care vor să vadă cum merge Dinamo după pauza competițională. FC Botoșani este în formă, așa că ne așteptăm să vedem un meci foarte spectaculos în această seară.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul ideal pentru Dinamo – FC Botoșani

Dinamo dă semne de revenire după ce a reușit să lege două victorii în ultimele două runde din campionat. Acum, bucureștenii deja visează la play-off, mai ales decât Dusan Uhrin pare că a găsit un pic de echilibru pentru vestiarul dinamoviștilor. După opt runde, Dinamo are nouă puncte, obținute după trei victorii și cinci înfrângeri. Acum, fiind pe teren propriu, ne așteptăm să vedem un nou meci bun făcut de Dinamo, așa că pronosticul nostru este pe o victorie a bucureștenilor.

+ încă 5 ponturi ușoare pentru Dinamo – FC Botoșani

De partea cealaltă, FC Botoșani este una dintre cele mai spectaculoase echipe din Liga 1, care înscrie foarte des, dar și primește foarte multe goluri. După opt runde, moldovenii au înscris 15 goluri, dar au primit 12. Mai mult, FC Botoșani a pierdut un singur meci în acest sezon, în rest reușind să câștige de două ori și să facă cinci rezultate de egalitate. Sezonul trecut, FC Botoșani și Dinamo s-au întâlnit de patru ori, moldovenii reușind să se impună în trei meciuri și Dinamo o singură dată. Pentru acest duel, ne așteptăm să vedem un meci frumos, cu multe goluri, așa că recomandăm să pariați cu atenție la acest duel. Partida începe la ora 21:00.

  • 1,40 este cota pentru 1X
  • 2,00 este cota pentru over 2,5 goluri
  • 4,10 este cota pentru 1 pauză / 1 final
  • 1,73 este cota pentru ambele înscriu
  • 1,79 este cota pentru victorie Dinamo fără egal

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare