Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – FC Hermannstadt (24 august 2020). Triplăm banii cu două goluri

hermannstadt
hermannstadt

Ponturi pariuri Dinamo – FC Hermannstadt (24 august 2020). Prima etapă a noului sezon de Liga 1 se încheie în această seară cu meciul dintre Dinamo şi FC Hermannstadt, care începe la ora 21:00. Ambele formaţii şi-au schimbat conducerea administrativă recent şi, dacă la sibieni acest lucru s-a simţit în play-out, rămâne de văzut cum va arăta Dinamo.

La Dinamo e haos în continuare

Ponturi pariuri Dinamo – FC Hermannstadt (24 august 2020). Dinamo s-a vândut unor spanioli care anunţă obiective mari, dar până în acest moment nu au schimbat mare lucru, în afară de directorul sportiv. Mulţescu a rămas, dar se încearcă aducerea lui Contra. În play-out, Dinamo a arătat rău, dar a salvat câte ceva din impresia generală pe final, când a legat 4 meciuri fără înfrângere şi cu gol marcat.

Hermannstadt, play-out foarte bun

Ponturi pariuri Dinamo – FC Hermannstadt (24 august 2020). Hermannstadt a fost performera play-out-ului, cu 5 victorii şi două egaluri în ultimele 7 etape jucate. Fotbaliştii sibieni au arătat un fotbal bun sub comanda spaniolului Ruben Albes şi au marcat de cel puţin 2 ori în şase dintre cele 7 meciuri amintite. Şi-au pierdut golgheterul, pe Debeljuh, plecat la CFR, dar echipa nu a stat în evlouţiile unui singur jucător. „Peste 1,5 goluri Hermannstadt” are cota 3,00.

Ponturi pariuri Dinamo – FC Hermannstadt (24 august 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Dinamo – FC Hermannstadt (24 august 2020). Situaţia incertă de la Dinamo face ca meciul să fie greu de anticipat. Gigi Mulţescu a reuşit să aducă rezultate imediat după instalare, dar rămâne de văzut cum începe noul sezon, mai ales că a pierdut doi atacanţi, pe Montini şi Perovic. E posibil ca plecarea acestora să coaguleze echipa, cei doi având salarii care creau invidie în lot.

  • 1,91 este cota pentru „ambele marchează”
  • 1,97 este cota pentru „Hermannstadt câştigă oricare dintre reprize”
  • 5,50 este cota pentru „2 şi peste 2,5 goluri”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate