Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Dinamo – FC Voluntari (19 iulie 2021). Cotă 1,78 pentru începutul sfârşitului

Ponturi pariuri Dinamo – FC Voluntari (19 iulie 2021). În această seară, de la ora 20:30, Dinamo îşi începe chinul în Liga 1 contra lui FC Voluntari. „Câinii” sunt într-o situaţie-limită şi pot doar să viseze la un rezultat bun. Voluntari nu e o echipă de top, dar măcar e stabilă şi porneşte ca favorită în faţa unei necunoscute, care e Dinamo.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Dinamo, în pragul colapsului

Ponturi pariuri Dinamo – FC Voluntari (19 iulie 2021). La începutul sezonului precedent, Dinamo spera la titlu după venirea spaniolilor. Erau aduşi jucători, antrenor şi totul părea un basm frumos. S-a dovedit un eşec total, care a dus la o luptă pentru salvarea de la retrogradare. Iar problemele de anul trecut îşi fac simţită prezenţa şi acum. Dinamo e în insolvenţă, nu poate aduce jucători, mulţi fotbalişti au plecat. Dusan Uhrin, care a făcut miracole pe final de play-out a plecat şi el. Situaţia e cât se poate de neagră în Groapă.

Voluntari, rezultate bune cu Ciobotariu

Ponturi pariuri Dinamo – FC Voluntari (19 iulie 2021). FC Voluntari s-a salvat de la retrogradare în baraj, 2-1 şi 4-0 cu Dunărea Călăraşi. Totuşi, în acest moment, echipa este stabilă sportiv şi financiar, mai ales prin comparaţie cu Dinamo. Ilfovenii au adus ceva fotbalişti cu experienţă, iar sub conducerea lui Ciobotariu au ajuns la 5 meciuri oficiale fără înfrângere. „2 solist” are cota 1,78.

Ponturi pariuri Dinamo – FC Voluntari (19 iulie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Dinamo – FC Voluntari (19 iulie 2021). O analiză a directelor revelă faptul că Dinamo e net superioară. Din 2015, în 10 meciuri în Groapă, Voluntari a scos o victorie şi un egal. Dar raportul de forţe s-a schimbat complet. Dinamo şi-a pierdut mare parte din titularii cu care reuşea să se salveze, iar acum se va baza mai mult pe tineri. Puteţi încerca şi:

  • 1,73 – cota pentru „nu marchează ambele”
  • 2,00 – cota pentru „peste 1,5 goluri Voluntari”
  • 2,17 – cota pentru „2 şi peste 1,5 goluri”\

Agenții autorizate