Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – FCSB, 25 iunie 2020. O super cotă pentru profit

Ponturi pariuri Dinamo – FCSB, 25 iunie 2020. O super cotă pentru profit! Duelul se anunţă extrem de important, cu toate că este vorba doar despre prima manşă. Gazdele speră să spele ruşinea sezonului dezastruos, în timp ce oaspeţii se agăţă de ultima şansă de a câştiga un trofeu.

Ponturi pariuri Dinamo – FCSB, 25 iunie 2020

  • Dinamo se află într-o criză profundă înainte derby-ului cu FCSB, aşa cum nu s-a mai întâmpla niciodată. Din echipa care se lupta de la egal la egal cu Marseille, de la formaţia care întorcea senzaţional calificare cu Liberec, la o echipă care nu mai inspiră nicio teamă. Retrogradarea bate la uşă şi pare că doar o minune o va menţine în Liga 1.

O super cotă pentru profit

  • De partea cealaltă, FCSB este ieşită din lupta pentru titlu, în special din cauza felului în care se apără în faţa adversarelor. Tot ce produce atacul este distrus în mare măsură de felul în care înţeleg apărătorii să blocheze atacurile echipelor adverse. Trebuie totuşi spus că Vintilă a fost forţat să şi improvizeze de foarte multe ori. Chiar şi aşa, foştii stelişti sunt favoriţi şi ne aşteptăm să se impună.

Dinamo – FCSB 2 @ 2,31

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii