Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – FCSB (3 februarie 2021). Cotă 2,16 pentru un succes cu goluri

Ponturi pariuri Dinamo – FCSB (3 februarie 2021). Marele derby al campionatului românesc, cel dintre Dinamo şi FCSB (fostă Steaua), a ajuns la episodul 148 în Liga 1. În etapa 21, cele două mari echipe se duelează de la ora 20:45, ambele având ca obiectiv victoria: Dinamo pentru a se apropia de play-off, iar FCSB pentru a se menţine pe primul loc.

Dinamo speră la play-off

Ponturi pariuri Dinamo – FCSB (3 februarie 2021). Dinamo, cu două victorii în ultimele 2 etape, s-a apropiat la doar 3 puncte de locul 6 şi speră cu adevărat la play-off, după foarte mult timp. Deşi în birouri e haos, cu probleme financiare, cu investitori doar cu numele şi suporteri finanţatori, pe teren lucrurile merg destul de bine. Jerry Gane a făcut minuni cu jucătorii nemulţumiţi pe care îi are în lot şi a dus echipa până pe locul 9.

FCSB, cel mai bun atac din Liga 1

Ponturi pariuri Dinamo – FCSB (3 februarie 2021). FCSB e prima în clasament şi echipa cu cel mai bun atac din Liga 1, cu 47 de goluri înscrise. Ca de fiecare dată în ultimii ani, FCSB este favorită în faţa rivalei, dar asta nu îi garantează succesul. Are totuşi un avantaj prin prisma faptului că suporterii „câinilor” nu au voie pe stadion, astfel că adversara îşi pierde al 12-lea jucător. Cu Man plecat la Parma, atacul FCSB-ului rămâne resposabilitatea lui Tănase, Coman şi Moruţan, dar şi a puştiului Octavian Popescu. Roş-albaştrii au nevoie de victorie, pentru a fi siguri că se menţin în frunte, în faţa CFR-ului, care e la un singur punct. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,16.

Ponturi pariuri Dinamo – FCSB (3 februarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Dinamo – FCSB (3 februarie 2021). Directele de până acum au fost mereu disputate, indiferent de locurile ocupate de cele două formaţii. FCSB s-a impus în ultimele 3, 3-2 în turul acestui campionat, plus 3-0 şi 1-0 în semifinalele Cupei sezonului precedent. În Liga 1, 13 din precedentele 14 confruntări au avut goluri de ambele părţi, 4-3 la victorii pentru Dinamo şi 7 remize. Puteţi încerca şi:

  • 1,93 – cota pentru „peste 1,5 goluri FCSB”
  • 2,02 – cota pentru „ambele marchează”
  • 2,16 – cota pentru „peste 2,5 goluri”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare