Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – Gaz Metan (27 ianuarie 2021). Cotă 1,82 pentru prelungirea crizei

Ponturi pariuri Dinamo – Gaz Metan (27 ianuarie 2021). Etapa 19 din Liga 1 le aduce faţă în faţa pe Dinamo şi Gaz Metan Mediaş, de la 20:00. Istoria este de partea gazdelor, dar forma de cea a oaspeţilor. Se anunţă un meci disputat, iar condiţiile meteo îşi vor pune şi ele amprenta asupra calităţii fotbalului.

Dinamo, probleme pe toate planurile

Ponturi pariuri Dinamo – Gaz Metan (27 ianuarie 2021). Dinamo este o formaţie care are probleme. A început în birouri, prin lipsa de bani, şi a acum totul a coborât şi pe teren. În runda precedentă, pe terenul lui FC Botoşani, „câinii” au fost umiliţi, moldovenii câştigând 4-0 fără să pară că ar fi forţat vreun moment. Acum, împotriva Gazului, va lipsi Sorescu, omul numărul 1 al lui Dinamo, iar Nemec, Anton şi Grigore, care au lipsit la Botoşani, sunt incerţi. Dinamo e pe 11, cu 19 puncte, doar 4 peste ultimul loc.

Gazul, aspiraţii de play-off

Ponturi pariuri Dinamo – Gaz Metan (27 ianuarie 2021). Gazul e pe 9, cu 23 de puncte, la numai trei lungimi de ultimul loc de play-off. Iar dacă ne uităm la forma recentă, 10 puncte în precedentele 4 runde, speranţele medieşenilor la primele 6 locuri par realizabile. Gazul n-a mai câştigat în Ştefan cel Mare din 1949, când, de altfel, a fost şi singurul succes pe terenul lui Dinamo, dar niciodată Dinamo nu a fost atât de vulnerabilă. „X2” are cota 1,82.

Ponturi pariuri Dinamo – Gaz Metan (27 ianuarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Dinamo – Gaz Metan (27 ianuarie 2021). Chiar dacă Dinamo conduce detaşat la victorii directe (22-8 în 37 de meciuri), formaţia gazdă nu mai are strălucirea de altădată. „Câinii” au ajuns o echipă de pluton, aproape una de retrogradare, dacă ne uităm cum au terminat sezonul precedent. Dinamo n-a marcat în ultimele 3 înfrângeri, toate venite în cele mai recente 5 etape. Dacă ţinem cont şi de cât de greu ar putea fi terenul din cauza condiţiilor meteo, anticipăm un meci fără prea multe reuşite. Puteţi încerca şi:

  • 1,85 – cota pentru „nu marchează ambele”
  • 3,95 – cota pentru „2 solist”
  • 4,10 – cota pentru „nu înscrie Dinamo”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare