Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo Kiev – Barcelona (24 noiembrie 2020). O victorie cu două goluri, la cotă 1,97.

Ponturi pariuri Dinamo Kiev – Barcelona (24 noiembrie 2020). Etapa a patra din Liga Campionilor le aduce faţă în faţă pe ocupantele poziţiilor 3 şi 1 din grupa G. Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, aspiră la locul de Europa League, întrucât primăvara în Champions League pare deja un vis destrămat.

Dinamo Kiev, decimată de Covid

Ponturi pariuri Dinamo Kiev – Barcelona (24 noiembrie 2020). Dinamo Kiev are un singur punct din primele 3 etape, obţinut pe terenul maghiarilor de la Ferencvaros (2-2). Cu granzii Juventus (0-2) şi Barcelona (1-2) a pierdut, în ciuda unui joc destul de bun. Mai ales pe Camp Nou, unde Barcelona a tremurat pe final de de partidă, deşi conducea cu 2-0 în minutul 65. Ter Stegen, portarul catalanilor, a făcut minuni şi a păstrat echipa sa în avantaj până la fluierul de final. Lotul lui Mircea Lucescu suferă din cauza accidentaţilor şi a infectaţilor cu virusul pandemic. Cinci dintre titularii de pe Camp Nou sunt pozitivi şi vor lipsi.

Barcelona, listă lungă de accidentaţi şi menajaţi

Ponturi pariuri Dinamo Kiev – Barcelona (24 noiembrie 2020). Catalanii au maximum de puncte după 3 meciuri, după 5-1 cu Ferencvaros, 2-0 pe terenul lui Juventus şi 2-1 cu Dinamo Kiev. La opt puncte peste locul 3, cu 3 meciuri rămase de disputat, Barcelona are nevoie de un egal pentru a fi sigură de calificarea din grupă. Lista indisponibililor e destul de lungă, cu Pique, Busquets, Fati, Roberto sau Umtiti accidentaţi, iar Messi şi De Jong, probabil, menajaţi. Cu toate acestea, catalanii au un lot suficient de bun pentru a se impune şi în Ucraina. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,97.

Ponturi pariuri Dinamo Kiev – Barcelona (24 noiembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Dinamo Kiev – Barcelona (24 noiembrie 2020). Dinamo n-a mai bătut Barcelona de pe vremea în care Şevcenko era un tânăr talentat de 21 de ani. În sezonul 1997-1998, ucrainenii au câştigat 3-0 acasă şi 4-0 afară, Şevcenko şi Rebrov marcând câte 3 goluri. Mai recent, în 2009, catalanii au fost cei care s-au impus tur-retur, cu 2-0 în Spania şi respectiv 2-1. Barcelona are un start de sezon slab în campionat, iar în ultima etapă a pierdut cu rivala Atletico. Liga Campionilor poate deveni principala ţintă pentru Messi şi compania. Puteţi încerca şi:

  • 1,50 – cota pentru „sub 3,5 goluri”
  • 1,68 – cota pentru „2 solist”
  • 2,70 – cota pentru „2 pauză / 2 final”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii