Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo Kiev – Şahtior (8 noiembrie 2020). Derby-ul Ucrainei ne aduce profit

Pontul Zilei din 5 februarie 2020. Cu o victorie în această seară, Lazio se apropie la doar două puncte de Juventus, un lucru puțin scontat la startul campionatului. Verona, una dintre echipele decente din Serie A, de care nu poți trece foarte ușor. Milan a simțit acest lucru pe propria piele, chiar în ultima etapă de campionat.

Pontul Zilei din 5 februarie 2020. Lazio – Verona

  • Suntem la jumătatea sezonului din Serie A, echipele ce și-au trasat obiective la start de sezon, încearcă din răsputeri să le îndeplinească. Nu este și cazul Veronei, oaspeții se gândeau la o salvare de la retrogradare fără prea mari emoții, dar fotbalul care este bine jucat, te răsplătește de fiecare dată. Verona s-a întors din ultimele trei deplasări cu 5 puncte. În acest sezon competițional, oaspeții au disputat 10 partide în deplasare, doar într-o partidă nu au reușit să marcheze vreun gol.

Pontul Zilei din 5 februarie 2020. Lazio – Verona

  • Lazialii sunt pe un val atât de mare încât nici ei nu visau la așa ceva. Ultima înfrângere din Serie A, datează din septembrie, 0-1 cu Inter. Între timp, Lazio a reușit o serie de 11 victorii consecutive, serie întreruptă de un egal cu marea rivală AS Roma. Parcursul senzațional din ultima vreme, nu a fost unul întâmplător. Lazio are același antrenor ca și în sezonul trecut, dar și o parte foarte mare a jucătorilor.
  • Lazio este o familie, plecând de la suporteri, culminând cu respectul dintre antrenor și jucători și cu faptul că patronatul face tot ce se poate pentru a le da liniștea necesară. Verona este un adversar extrem de periculos, este o echipă ce joacă fotbal, iar cu aceste echipe trebuie să dai totul pentru a câștiga. Lazio a marcat în toate meciurile de acasă din acest sezon, plus că în ultimele două a reușit să marcheze de 10 ori.

Ponturi pariuri Dinamo Kiev – Şahtior (8 noiembrie 2020)

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii