Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – Mioveni, 16 august 2021. Cota profitabilă: 1,90

Ponturi pariuri Dinamo – Mioveni, 16 august 2021. Cota profitabilă: 1,90! Meciul care închieie etapa cu numărul cinci din Liga 1 se joacă de la ora 21:30.

Biletul cu Premier League din 26 iulie 2020. Final de sezon profitabil

Dinamo are în continuare mari probleme financiare, situația la echipă rămâne incertă și până nu se va stabili masa credală ca să se vadă exact ce datorii există, câți bani au de luat jucătorii, în Ștefan cel Mare un va exista liniște. Chiar și cu aceste mari minusuri, Darioa Bonetti a reușit să facă minuni în acest debut de campionat și, după patru etape, Dinamo are șase puncte adunate. Este posibil să-și treacă în cont alte trei având în vedere că în această seară joacă cu cea mai slabă formație a Ligii 1.

Biletul cu Premier League din 26 iulie 2020. Final de sezon profitabil

De partea cealaltă, Mioveni este principala favorită la retrogradare din cauza lipsei unor transferuri de valoarea. Alexandru Pelici a declarat că echipa va merge pe nucleul jucătorilor care au reușit promovarea, deci speranțe mici ca în ultimele două săptămâni ale perioadei de mercato să se aducă ceva notabil, și până în acest moment, această alegere, nu pare să funcționeze. Cei de la Mioveni au doar trei puncte după patru etape. Pot însă să își treacă și ei cel puțin unul în plus pentru că joacă împotriva echipei cu cea mai puțină experiență din Liga 1.

Ponturi pariuri Dinamo - Mioveni, 16 august 2021. Cota profitabilă: 1,90

Ponturi pariuri Dinamo – Mioveni, 16 august 2021. Cota profitabilă: 1,90

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare