Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe (13 februarie 2021). Un succes pentru un câştig electrizant: 220… de lei

Ponturi pariuri Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe (13 februarie 2021). Lupta pentru play-off continuă. Dinamo, care mai are, teoretic, şanse la top 6, primeşte vizita lui Sepsi, echipa de pe locul al patrulea şi cea care are, alături de Craiova şi CFR, cele mai puţine înfrângeri în Liga 1, doar 3.

Dinamo, doar 3 victorii acasă

Ponturi pariuri Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe (13 februarie 2021). Despre Dinamo şi „situaţia spaniolă” s-a tot discutat, aşa că oricine ştie că situaţia nu e tocmai roz în Ştefan cel Mare. Sportiv, însă, Jerry Gane a reuşit să ţină echipa destul de bine. „Câinii” au un moral bun, după ce au reuşit să-şi elimine rivala FCSB din Cupă la ultimul meci jucat, dar în campionat lucrurile nu stau la fel de bine. 3 victorii în 11 jocuri acasă e cam puţin pentru nume ca Dinamo, iar a patra pare o himeră, pentru că Sepsi e redutabilă afară.

Sepsi, cele mai puţine înfrângeri din Liga 1

Ponturi pariuri Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe (13 februarie 2021). Încet, dar sigur, ardelenii au trecut peste focarul de COVID, Leo Grozavu a revenit şi el pe bancă, nu tocmai cu noroc, pentru că la primul meci a fost egalat la ultima fază de Poli Iaşi, iar echipa are o singură înfrângere în ultimele 12 etape. Finalul de 2020 şi începutul de 2021 au adus un program infernal, partide consecutive cu FCSB, Craiova, CFR, Astra şi Viitorul, jocuri în care Sepsi a pierdut numai în faţa campioanei din Cluj. „2 solist” are cota 2,20.

Ponturi pariuri Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe (13 februarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe (13 februarie 2021). Dinamo şi Sepsi au jucat de 10 ori una contra celeilalte, iar scorul este egal, câte 4 victorii de fiecare parte, plus două remize albe (ambele în Ştefan cel Mare).  Totuşi, trebuie precizat că Sepsi s-a impus în cele mai recente 3 directe, iar două dintre ele au fost la Bucureşti (1-2 şi 1-3). Puteţi încerca şi:

  • 1,81 – cota pentru „ambele marchează”
  • 2,05 – cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 2,28 – cota pentru „peste 1,5 goluri Sepsi”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare