Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – UTA, 28 septembrie 2020. Cota profitabilă: 1,71

Ponturi pariuri Dinamo – UTA, 28 septembrie 2020. Cota profitabilă: 1,71. Ultima partidă a etapei cu numărul cinci se anunţă interesantă mai ales pentru a paria, dinamoviştii sunt favoriţi după ce au adus o haită spaniolă în Ştefan cel Mare. 

Ponturi pariuri Dinamo – UTA, 28 septembrie 2020

  • Dinamo este o altă echipă de când în Ştefan cel Mare a poposit „haita spaniolă”. Jucătorii aduşi de noua conducere şi de Cosmin Contra au o clasă peste cei mai mulţi componenţi ai primei ligi din România. Acest lucuru de necontestat s-a văzut în special la ultimul meci disputat contra celor de la Gaz Metan. Dinamoviştii au avut partida la discreţie şi s-au impus cu 3-1.

Dinamo – UTA, 28 septembrie 2020

  • UTA nu a impresionat deloc de la revenirea în Liga 1. Are trei puncte strânse din trei remize însă jocul echipei lui Balint a lăsat mult de dorit, mai ales că a întâlnit unele dintre cele mai slabe echipe ale campionatului. Mă aştept să piardă în faţa mult, mult mai experimentatei Dinamo.

Dinamo – UTA 1 şi peste 1,5 goluri @ 1,71

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare