Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dinamo – Viitorul (26 februarie 2021). Pronosticul care ne dublează banii

Ponturi pariuri Dinamo – Viitorul (26 februarie 2021). Etapa cu numărul 25 din Liga 1 debutează în această seară, de la 20:30, cu partida dintre Dinamo şi Viitorul, două foste campioane ale României care sunt mai aproape de retrogradare decât de locurile de play-off.

Dinamo, măcinată de probleme

Ponturi pariuri Dinamo – Viitorul (26 februarie 2021). Dinamo are un avantaj de un punct în faţa adversarei, aflându-se pe locul 12, fără nicio victorie în ultimele 4 runde. Situaţia din Ştefan cel Mare este în continuare complicată, din cauza acţionarilor spanioli. Planează incertitudinea, singurii bani vin de la suporteri, iar licenţa pentru sezonul viitor e în dubiu. În aceste condiţii, e greu pentru elevii lui Gane să se concentreze, dar au nevoie urgentă de puncte. Obiectivul declarat e play-off-ul, dar şansele sunt extrem de mici.

Rednic, în pericol

Ponturi pariuri Dinamo – Viitorul (26 februarie 2021). Viitorul e într-o formă şi mai slabă decât adversa sa. De 8 etape nu ştie ce e aia victorie, având 5 remize consecutive, urmate de trei eşecuri în serie, în precedentele 3 etape. Mircea Rednic are o singur succes pe banca dobrogenilor, iar rezultatele sub comanda lui îl nemulţumesc foarte tare pe patronul Hagi. O ratare a play-off-ului ar însemna, cel mai probabil, despărţirea. „X2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,95.

Ponturi pariuri Dinamo – Viitorul (26 februarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Dinamo – Viitorul (26 februarie 2021). Antrenorul oaspeţilor este un simbol al gazdelor, dar relaţiile dintre Rednic şi Dinamo nu sunt cele mai bune în acest moment. În meciurile directe Rednic – Dinamo, Puriul are avantaj. A jucat de 17 ori împotriva echipei pe care a antrenat-o în patru rânduri şi pentru care a jucat peste 200 de meciuri. Din 17, Rednic a câştigat 9, a pierdut 6, iar două s-au terminat la egalitate. Puteţi încerca şi:

  • 2,16 – „Viitorul înscrie în prima repriză”
  • 2,45 – cota pentru „2 solist”
  • 2,63 – cota pentru „peste 1,5 goluri Viitorul”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare