Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri Dortmund – Barcelona: cota surpriză: 4,00 – Champions League

Ponturi Pariuri Dortmund – Barcelona. Duelul de pe „Signal Iduna Park” este, fără îndoială, capul de afiş al zilei de marţi din Champions League. Se anunţă un spectacol total, cele două echipe fiind recunoscute pentru fotbalul total ofensiv pe care îl practică. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitrii din România, cu Ovidiu Haţegan la centru.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Dortmund – Barcelona

Dortmund – Barcelona e meciul de marţi pe care îl aşteaptă orice parior. Nemţii au un debut de Bundesliga fulminant, au 3 victorii şi o înfrângere, însă ceea ce impresionează este forţa ofensivă arată până în acest moment.  Echipa lui Favre are o medie de 3 goluri pe meci. Acelaşi lucru se întâmplă şi la Barcelona, catalanii, cu toate că Leo Messi nu a evoluat deloc, au un apetit ofensiv remarcabil, 12 goluri în 4 meciuri. Având în vedere că ambele echipe marchează destul de mult, pontul pariu care ne poate aduce un profit uriaş este peste 4,5 goluri, la cota de 4,00.

+ încă 5 ponturi ușoare pentru Dortmund – Barcelona

Ponturi Pariuri Dortmund – Barcelona. Favre se bazează foarte mult pe Pablo Alcacer, jucătorul cu cel mai bun randament din ofensivă şi golgheterul echipei. Cel care a venit pe „Signal Iduna Park” tocmai de la Barcelona. Spaniolul cunoaşte destul de bine modulul tactic al catalanilor, care nu s-a schimbat deloc de la plecarea sa. De cealaltă parte, Valverde are şi el motive de bucurie, Suarez e refăcut complet şi Messi a revenit după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon în acest debut de sezon. Starul argentinian a făcut deplasarea în Germania şi, probabil, dacă scorul nu va fi favorabil , va fi introdus în teren.

  • 1,42 este cota pentru ambele marchează
  • 1,53 este cota pentru over 2,5 goluri
  • 1,45 este cota pentru se marchează în ambele reprize
  • 1,67 este cota pentru ambele marchează şi over 2,5 goluri
  • 1,24 este cota pentru over 0,5 goluri în prima repriză

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare