Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dortmund – Bayern. Derby-ul etapei 28 ne aduce profit

Ponturi pariuri Dortmund – Bayern. Etapa cu numărul 28 din Bundesliga ne aduce marele derby al Germaniei, o partidă care poate decide titlul încă de pe acum. Iar noi sperăm să facem profit pe acest duel ce se anunţă spectaculos. 

Ponturi pariuri Dortmund – Bayern

Gazdele se află pe locul secund, sunt, aşa cum vă spuneam mai sus, la patru puncte în spatele celor de la Bayern şi nu are voie să piardă partida de astăzi. Dortmund merge ceas de când s-a reluat Bundesliga şi a înregistrat maximum de puncte. Ne aşteptăm să le pună probleme mari bavarezilor, în special prin Haaland.

Derby-ul etapei 28 ne aduce profit

Bayern Munchen a avut un start de sezon greoi şi părea că acest sezon va fi primul în care nu va conta în lupta pentru titlu. Etapele au trecut, jocul bavarezilor s-a îmbunătăţit de la meci la meci şi acum sunt liderii campionatului şi, din nou, favoriţi la titlu. Gazdele au 61 de puncte după 27 de meciuri, cu patru mai mult faţă de cei de la Dortmund.

  • cotă 2,07 pentru ambele să înscrie şi peste 3,5 goluri
  • cotă 1,37 pentru ambele să marcheze
  • cotă 1,75 pentru peste 3-5 goluri
  • cotă 1,90 pentru 1X

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii