Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dortmund – Hertha. Cotă 2,30 pentru goluri multe în ambele porţi

Ponturi pariuri Dortmund – Hertha. Etapa 30 din Bundesliga propune un duel interesant între Borussia Dortmund şi Harthe Berlin, de la 19:30. Gazdele au neapărat nevoie de victorie ca să mai poată spera la titlu, deşi şansele sunt minime.

 

Dortmund trebuie să se păzească de Leipzig

Ponturi pariuri Dortmund – Hertha. Dortmund e pe locul 2, la 7 puncte de Bayern, fosta şi, din câte se pare, viitoarea campioană. Derby-ul pierdut în urmă cu două etape, pe teren propriu, în faţa munchenezilor a rezolvat practic probleme titlului, dar galben-negrii vor ceda nicio secundă, mai ales că Leipzig e la doar 2 puncte în spate. Meciurile cu Hertha sunt mereu spectaculoase, precedentele 4 terminându-se GG, ultimele două cu victoria gazdelor de azi.

Hertha, neînvinsă în precedentele 7 deplasări

Ponturi pariuri Dortmund – Hertha. Hertha e pe 9, dar la cum a jucat de la revenire are şanse să prindă locurile de cupe europene (Wolfsburg e pe 6 cu 42 de puncte). În cele 4 partide din luna mai a strâns 10 puncte, trei victorii la zero, cu Hoffe (3-0), Union (4-0) şi Augsburg (2-0), plus un egal, 2-2, pe terenul lui Leipzig. Oaspeţii de azi au 7 meciuri fără înfrângere în deplasare.

Alte 5 variante de pariu

Ponturi pariuri Dortmund – Hertha. Pronosticul ales pentru acest duel este „Ambele marchează şi peste 3,5”, la cotă 2,30. Dacă vreţi, puteţi încerca şi alte variante, mai „safe”, cum ar fi:

  • 1,41 – cota pentru „1 solist”
  • 1,45 – cota pentru „oaspeţii marchează”
  • 1,55 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,72 – cota pentru „Dortmund înscrie în ambele reprize”
  • 2,50 – cota pentru „1 şi ambele marchează”

.

Ponturi pariuri Dortmund – Hertha

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate