Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dortmund – Hoffenheim Bundesliga 09.02.2019

Publicat

pe

Dortmund

Chiar dacă nu are un sezon perfect, Dortmund este lider detașat în Bundesliga. Grație și letargiei în care se află Bayern, echipă ce are sincope mari în acest sezon.

Bayern are o linie de clasament cu 4 înfrângeri, dacă mai punem la socoteală și cele 3 rezultate de egalitate, atunci o să vedem că Bayern a pierdut un total de 18 puncte în primele 20 de etape disputate. Dortmund este lider solitar în acest moment, a pus între ea și Bayern 7 puncte, are o singură înfrângere în tot sezonul, dar rezultatele de egalitate o mențin pe Dortmund în joc de glezne. Printre cele patru egaluri de până acum, se numără și cel cu Hoffe din turul campionatului (1-1).

Dortmund este neînvinsă pe propriul teren, are un bilanț de nouă victorii și un rezultat de egalitate, iar golaverajul acestor partide este de 34-12.


Pariul nostru gratuit pentru Dortmund – Hoffenheim. 1 @ 1,75


Ponturi pariuri Dortmund – Hoffenheim Bundesliga 09.02.2019

De altfel, chiar dacă Dortmund nu prea pierde acasă, primește gol cam des. În ultimele șase meciuri de pe propriul teren, Dortmund a primit gol de fiecare dată, iar la general, Dortmund a primit gol în 12 din cele 17 etape disputate pe propriul teren. Hoffe este una din cele mai spectaculoase echipe ale campionatului german, oaspeții sunt la mijlocul clasamentului și au un golaveraj de 38-29.

Ponturi pariuri Dortmund – Hoffenheim Bundesliga 09.02.2019

Hoffe se simte perfect în deplasare, are o serie de cinci etape în care nu a pierdut vreun meci, iar în ultimele patru deplasări de la Dortmund a marcat de fiecare dată. Ultimele nouă dueluri directe s-au terminat cu „GG”, iar șase dintre acestea au fost „peste 2,5 goluri”. Dortmund vine după două rezultate negative, egalul de la Frankfurt și eliminarea la penalty-uri din Cupa Germaniei, acolo unde a fost învinsă de Bremen. Pentru gazde urmează duelul cu Tottenham din Champions League, care este programat miercuri.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii