Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Dortmund – Inter. Nemții vor revanșa

Dortmund
Dortmund

Ponturi Pariuri: Dortmund – Inter. După ce au pierdut, poate nemeritat, la Milano, cei de la Dortmund au posibilitatea de a își lua revanșa în fața celor de la Inater. Ușor de zis și greu de făcut. Interul din acest sezon pare o echipă matură, o echipă ce reușește să de-a 100% pe teren. Se anunță un meci încins.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Dortmund – Inter

Ambele echipe au câte 4 puncte în grupa din care mai face parte și Barcelona. Golaverajul este cel care le separă în acest moment, iar după meciul de azi, o să conteze și partidele directe. Dortmund știa că o să se bată cu Inter pentru locul secund, chiar și cu problemele pe care le are, Barcelona trebuie tratată cu respect. Dortmund are un sezon cu foarte multe oscilații, dar nu de formă. Dortmund plătește tribut lipsei de concentrare din timpul partidelor, de aceea sunt și multe rezultate atât de slabe. Dacă cei de la Dortmund reușesc să-și stabilizeze mentalul din timpul unul joc, atunci rezultatele nu vor întârzia să apară.

Ponturi pariuri Milan vs Lazio din 03.11.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Dortmund – Inter

Inter are doar două sincope în tot sezonul, cea cu Juventus și cea cu Barcelona, cele mai importante două partide de până acum. Dar, nu trebuie să uităm că într-o competiție de anduranță, cum este Sertiea A, ai mare nevoie de victoriile cu echipele mici. Exact asta face Inter. În Champions League, Interul are o șansă bună, dar pentru acest lucru nu trebuie să piardă azi la Dortmund. Italienii sunt cam sleiți de puteri, iar Conte știe foarte bine acest lucru. Dortmund poate profita la maxim de oboseală jucătorilor interiști. Este greu de crezut că nu vom vedea multe goluri azi.

  • 1,89 este cota pentru peste 2,5 goluri marcate
  • 1.68 este cota pentru ambele marchează
  • 1,34 este cota pentru 1X
  • 2,01 este cota pentru peste 1,5 goluri marcate de Dortmund

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare