Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dortmund – Mainz, 17 iunie 2020. Cota profitabilă: 1,98

Ponturi pariuri Dortmund – Mainz, 17 iunie 2020. Cota profitabilă: 1,98. Duelul se anunță important pentru ambele echipe, dar cel mai și cel mai mult pentru echipa oaspete, care încă nu a scăpat de emoțiile retrogradării.

Ponturi pariuri Dortmund – Mainz, 17 iunie 2020

  • Dortmund și-a luat adio de la titlu după ce Bayern Munchen s-a impus la limită marți seară, cu Werder Bremen. Mai are un singur obiectiv, păstrarea locului secund, și acesta doar din orgoliu.

Cota profitabilă: 1,98

  • De partea cealaltă, Mainz are nevoie de puncte. Cu trei etape înainte de finalul campionatului, oaspeții se clasează pe locul 15 și au doar trei puncte în plus față de prima poziție de sub linia roșie. Pentru a scăpa de orice emoție, Mainz ar avea nevoie de victorie în această seară.

Dortmund – Mainz peste 3,5 goluri @ 1,98

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii