Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dortmund – Monchengladbach (19 septembrie 2020). Gazdele au prima şansă într-un meci cu goluri multe

Ponturi pariuri Dortmund – Monchengladbach (19 septembrie 2020). Prima etapă din noul sezon de Bundesliga aduce duelul Borussiilor. Dortmund şi Gladbach se înfruntă de la 19:30.

Atac de copii-minune la Dortmund

Ponturi pariuri Dortmund – Monchengladbach (19 septembrie 2020). Dortmund a terminat sezonul precedent, din nou, pe locul secund în spatele lui Bayern. Trupa lui Tuchel, plină de copii-minune, ca Haaland, Sancho sau Reyna, va încerca un debut cu dreptul, după ce în Cupă a învins cu 5-0 la Duisburg.

Gladbach a pierdut ultimele 11 directe

Ponturi pariuri Dortmund – Monchengladbach (19 septembrie 2020). Gladbach a avut un start de sezon foarte bun în campionatul precedent ajungând chiar în fotoliul de lider în prima treime a Bundesligii. Acum întâlneşte un adversar imposibil pentru ea, întrucât a pierdut ultimele 11 meciuri directe, majoritatea dintre ele înregistrând multe reuşite. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,18.

Ponturi pariuri Dortmund – Monchengladbach (19 septembrie 2020)

Alte trei variante

Ponturi pariuri Dortmund – Monchengladbach (19 septembrie 2020). Chiar dacă Dortmund s-a impus de fiecare dată în precedentele confruntări directe, Gladbach a reuşit să marcheze des, mai exact în patru din ultimele 5 meciuri jucate la Dortund.

  • 1,50 este cota pentru „ambele marchează”
  • 1,70 este cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5 goluri”
  • 2,40 este cota pentru „1 pauză / 1 final”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare