Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Dortmund – Schalke. Cota 1.80 pentru goluri

Ponturi pariuri Dortmund – Schalke. Cota 1.80 pentru goluri, în primul derby important din fotbalul mare de la începutul pandemiei de COVID-19. Partida este programată de la ora 16:30, ora României.

Ponturi pariuri Dortmund – Schalke

După 25 de etape, Dortmund este pe locul doi în clasament, cu 51 de puncte, la patru puncte de liderul Bayern Munchen. Gruparea din Munchen are un meci greu, în deplasare la Union Berlin, așa că Dortmund trebuie să forțeze o victorie pentru a se apropia. Din acest motiv, ne așteptăm să domine această partidă.

Cota 1.80 pentru goluri

De partea cealaltă, Schalke este pe locul șase în clasament, cu 37 de puncte, iar dacă visează la un loc de cupă europeană trebuie să forțeze. Din acest motiv, ne așteptăm ca ambele formații să înscrie.

Dortmund – Schalke GG @ 1.80

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii