Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Droguet – Nava. Americanul ne aduce banii

Până la startul celui de-al treilea Grand Slam al anului, Wimbledon, ne îndreptăm privirea și asupra meciurilor din turneele challenger. Așa cum e cazul disputei Droguet – Nava, din cadrul finalei ATP Challenger Modena, Italia. Partida este programată sâmbătă, 1 iulie, pe arena principală, cu începere de la ora 22:00, ora României.

Parcurs perfect pentru francez

Titouan Droguet a jucat foarte bine la competiția din Italia. Tânărul francez nu a cedat decât un singur set pe durata turneului. În partida din semifinale, contra bosniacului Fatic.

În meciul din ultimul act, Droguet se va lupta cu un jucător aflat în mare formă. Și tot din aceeași generație. Nu e deloc exclus să vedem un meci în trei seturi.

Americanul se simte bine pe zgură

Emilio Nava a ales să continue aventura în turnee challenger, în detrimentul participării în calificările de la Wimbledon. După parcursul bun de la Roland Garros, unde a ajuns pe tabloul principal, din preliminarii, americanul a încercat să obțină și alte rezultate bune pe suprafața roșie.

Aici, la Modena, Nava a cedat două seturi, în meciurile din turul 1 și sferturi. Americanul l-a mai întâlnit o dată în acest an pe adversarul din finală, tot pe zgură și tot la un turneu din Italia. Iar Emilio vrea să se impună din nou în fața francezului.

Cotă de 1,65 la Droguet – Nava

Se anunță un meci interesant în finala challengerului de la Modena. Ambii jucători au evoluat bine în această săptămână, iar meciul pare deschis oricărui rezultat. Dar americanul are ascendentul moral asupra francezului, după victoria din primăvară. Credem că și de această dată Nava se va impune!

Ponturi pariuri Droguet - Nava

Ponturi pariuri Droguet – Nava

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate