Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Dunărea Călărași – FCSB Cupa României 01.11.2018

coman fcsb
coman fcsb

O echipă a bucureștenilor decimată de accidentări se întâlnește cu o formație al cărui deziderat este egalul. Meciul începe de la ora 21:45.

FCSB nu are vreun fundaș central valid pentru acest meci, Nicolae Dică se poate baza doar pe Nedelcu și Morais, dar și acești doi fotbaliști sunt fundași centrali de conjunctură.

Era de așteptat oarecum să se ajungă în acestă situație, toată vara trecută, Ilie Dumitrescu a încercat să îi facă atenți pe FCSB-iști că au mari probleme în acea zonă, dar patronul spunea mereu: ”Ilie, stai liniștit, avem cei mai buni fundași din România și o să mai aduc doi.

Dar acest lucru nu s-a întâmplat. În fine, acesta este unul din cele mai echilibrate meciuri din acestă fază a competiției, Dunărea este cea mai „italienească” echipă de pe la noi, iar FCSB este „el grande” ce trebuie să câștige în orice meci pe care îl dispută.


Pariul nostru gratuit pentru Dunărea – FCSB gol gazde @ 1,40


Ponturi pariuri Dunărea Călărași – FCSB Cupa României 01.11.2018

Ultima victorie a celor de la Călărași, datează de la turul precedent din Cupa României. La acea dată, Dunărea a trecut de CSM Slatina cu scorul de 2-0.

De atunci, călărășenii au remizat de patru ori, din care trei rezultate au fost de 1-1. Bucureștenii au și ei problemele lor, la nivelul patronatului sunt probleme, Nicolae Dică are și el destule probleme la nivelul echipei, iar rezultatele au fost extrem de slabe în ultima vreme.

Ponturi pariuri Dunărea – FCSB, joi, 01 noiembrie 2018

FCSB a dispus de FC Voluntari în ultimul meci de campionat, dar jocul nu a fost bun, iar faptul că atunci când s-a accidentat Planic (căpitanul echipei) și a fost schimbat, Florin Tănase a refuzat banderola, ne-a arătat că sunt ceva probleme din punct de vedere al atitudinii jucătorilor.

Meciul trebuie să fie unul închis, FCSB are mari probleme de lot, Dunărea joacă un fotbal foarte defensiv, fără să prea marcheze goluri, iar aceste ingrediente ne fac să ne așteptăm la acest lucru. Un „GG” pare riscant, un peste la goluri, este și mai riscant. Mizăm pe un gol al gazdelor, pare cel mai plauzibil pariu.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate