Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Ponturi pariuri Egnatia – Erzeni (13.09.2023). Mergem pe mâna gazdelor

Suporterii așteaptă evoluții bune de la KF Egnatia

Egnatia și Erzeni se înfruntă miercuri, 13 septembrie, în etapa a treia din Superliga Albaniei. Gazdele vin după o victorie categorică, în timp ce oaspeții nu au câștigat în acest sezon, având însă două remize la activ. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Egnatia și-a încercat șansele în Europa

Ocupantă a locului 3 în precedenta ediție de campionat și câștigătoare a Cupei Albaniei, Egnatia și-a încercat în această vară șansele în Conference League. A ieșit însă din primul tur, eliminată de Ararat-Armenia, la lovituri de departajare. La mai bine de o lună de la dubla europeană, Egnatia a debutat în noua ediție a campionatului Albaniei, dar primul meci a adus și primul eșec stagional, 0-1 pe teren propriu cu Skenderbeu. S-a redresat în etapa a doua, înaintea pauzei internaționale, învingând clar la Kukesi, cu 4-0. Astfel, cu trei puncte în cont, Egnatia se află pe locul 4.

Erzeni, doar remize în noul sezon

De partea cealaltă, Erzeni încă nu a obținut nicio victorie în actuala ediție de campionat. Oaspeții au bifat în schimb două egaluri, 3-3 pe terenul lui Laci și 2-2 acasă cu Vllaznia.

Egnatia și Erzeni s-au mai întâlnit de trei ori pe parcursul acestui an, fiecare echipă bifând câte o victorie, un meci încheindu-se la egalitate. În toate cele trei meciuri au fost reușite de ambele părți, deznodământ la care ne așteptăm și în această seară. „Ambele marchează” are cotă 2.07.

Ponturi pariuri Egnatia - Erzeni (13.09.2023)

Ponturi pariuri Egnatia – Erzeni (13.09.2023)

Alte trei ponturi pariuri Egnatia – Erzeni

  • 1.54 – este cota pentru „PSF 1”
  • 1.99 – este cota pentru „peste 1,5 goluri Egnatia”
  • 2.14 – este cota pentru „peste 2,5 goluri”

 

Joacă responsabil!

Agenții autorizate