Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Elche – Real Madrid (30 decembrie 2020). Cotă 1,84 pentru un succes la cel puţin două goluri

Ponturi pariuri Elche – Real Madrid (30 decembrie 2020). În această seară, se stabileşte liderul din La Liga la finalul anului 2020. Dacă Atletico depinde doar de ea pentru a se menţine pe prima poziţie, Real Madrid aşteaptă paşii greşiti ai rivalei pentu a-i fura locul. Galacticii au meci uşor la Elche, de la ora 22:30, iar cele trei puncte sunt esenţiale pentru a rămâne în lupta pentru titlu.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

 

Elche, la 3 puncte de ultimul loc

Ponturi pariuri Elche – Real Madrid (30 decembrie 2020). Elche este o formaţie ce are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, iar lucrul acesta se vede atât în evoluţii, cât şi în rezultate, şi în clasament. Elche e pe 17, cu 15 puncte din 13 meciuri. Are 3 puncte şi un joc mai puţin disputat decât ultima clasată Osasuna. De opt etape, gazdele nu au mai cunoscut gustul victoriei şi se pare că seria va continua.

Real, cea mai în formă din La Liga

Ponturi pariuri Elche – Real Madrid (30 decembrie 2020). Real Madrid este, în acest moment, cea mai în formă echipă din campionat, cu maximum de puncte în ultimele 5 runde. A reuşit să o egaleze la puncte pe rivala Atletico, dar are două jocuri în plus, ceea ce înseamnă ca se află la 6 puncte virtuale de primul loc. După ce la startul sezonului se profila o criză la „blancos” acum echipa şi-a revenit şi a legat victoriile din campionat cu o calificare în optimile Ligii Campionilor, obţinută in extremis, în ultima rundă a grupelor. De 5 meciuri, Real a câştigat numai la două goluri diferenţă, deşi a avut şi adversari de top, precum rivala Atletico sau Monchengladbach în Champions League. „Real Madrid handicap -1” are cota 1,84.

Ponturi pariuri Elche – Real Madrid (30 decembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Elche – Real Madrid (30 decembrie 2020). Elche abia a revenit în La Liga, după o absenţă îndelungată şi şi-ar dori să rămână. Ultimele sezoane pentru gazde în primul eşalon au fost între 2013 şi 2015. Atunci a pierdut de fiecare dată în cele 4 confruntări cu Real Madrid, încasând 12 goluri şi marcând de două ori. Galacticii nu mai sunt la fel de precişi în apărare ca pe finalul sezonul precedent, dar au un atac mult mai eficient. 27 de goluri au marcat Benzema şi compania, doar Barcelona având mai multe reuşite. Puteţi încerca şi:

  • 1,77 – cota pentru „2 pauză / 2 final”
  • 2,23 – cota pentru „peste 2,5 goluri oaspeţi”
  • 2,70 – cota pentru „oaspeţii câştigă ambele reprize”
+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii