Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Elina Svitolina – Marketa Vondrousova. Încă o victorie surpriză pentru ucraineancă?

Suntem în careul de ași la Wimbledon, iar mai întâi se vor disputa semifinalele de pe tabloul feminin. Disputa Elina Svitolina – Marketa Vondrousova e primul meci al zilei, de joi, 13 iulie, pe Central, cu începere de la ora 15:30, ora României.

Ucraineanca la un pas de prima sa finală de Grand Slam

Elina Svitolina a fost surpriza de la această ediție de la Wimbledon. Ucraineanca a jucat senzațional și a avut un parcurs la care nici ea nu se aștepta. Iar ultimele două adversare au fost mai mult decât solide, Victoria Azarenka și liderul mondial, Iga Swiatek.

Ambele partide menționate au avut nevoie de trei seturi, dar Svito s-a impus pe merit. Pentru un loc în marea finală de la All England Club, Elina se va duela cu Vondrousova, o altă jucătoare cu un parcurs solid pe iarba londoneză.

 

Cehoaica caută a doua finală de Grand Slam din carieră

De partea cealaltă, Marketa Vondrousova a jucat și ea bine. Cehoaica în vârstă de 24 de ani a arătat un joc foarte bun și poate bifa a doua finală de Grand Slam din carieră. Prima a fost în urmă cu 4 ani, la French Open, atunci când pierdea cu Barty.

Ultimul meci jucat de cehoaică a fost mai mult decât disputat. Marketa a revenit în decisiv de la 1-4 și minge de break în fața Jessicăi Pegula. Cu patru game-uri la rând câștigate, Vondrousova va juca din nou pentru calificarea în finala unui Grand Slam.

Cotă de 1,67 la Elina Svitolina – Marketa Vondrousova

Un meci mai mult decât interesant în semifinala întâi de la Wimbledon. Svitolina fără destul de obosită în urma ultimelor două runde, dar entuziasmul e la cote uriașe. Vondrousova a muncit și ea în partida cu Pegula, dar are avantajul tinereței. Vom miza pe cel puțin 22 de game-uri disputate.

Ponturi pariuri Elina Svitolina - Marketa Vondrousova

Ponturi pariuri Elina Svitolina – Marketa Vondrousova

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate