Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Elveţia – Turcia (20 iunie 2021). Dublăm banii cu o victorie necesară

Ponturi pariuri Elveţia – Turcia (20 iunie 2021). De la ora 19:00, echipele fără victorie la Euro 2020 în grupa A, Elveţia şi Turcia, se întâlnesc în ceea ce poate fi ultimul joc la turneul final pentru ambele. Există totuşi posibilitatea ca una să meargă în optimi, iar Elveţia are şansele mai mari.

Elveţia trebuie să câştige

Ponturi pariuri Elveţia – Turcia (20 iunie 2021). Elveţia are un punct din 1-1 cu Ţara Galilor şi 0-3 cu Italia. E pe locul 3, dar poate ajunge în optimi. Varianta sigură, ar fi locul 2, iar pentru asta are nevoie să bată pe Turcia, galezii să piardă cu Italia, iar la golaveraj să fie mai bună Elveţia decât Ţara Galilor. Asta i-ar asigura calificarea din această seară. Cealaltă variantă, cea cu emoţii, presupune ocuparea unuia dintre cele mai bune 4 locuri 3. Tot trebui să bată Turcia, căci sunt deja 3 grupe în care locul 3 are puncte, dar va aştepta până la ultimul meci din grupe pentru a afla verdictul. Oricum, Elveţia are nevoie de un succes la scor, pentru a avea un golaveraj cât mai bun.

Turcia, cu gândul la vacanţă

Ponturi pariuri Elveţia – Turcia (20 iunie 2021). Turcia, în teorie, mai are şi ea şanse la optimi, chiar dacă a pierdut ambele meciuri de până acum, fără să marcheze. 0-3 cu Italia şi 0-2 cu Ţara Galilor i-au adus un golaveraj care, însă, nu îi mai dă mari speranţe. Cu maximum 3 puncte, turcii ar putea ocupa locul 3 în grupa A şi ar intra în cursa calificării de pe acest loc. După cum spuneam, în alte 3 grupe locul 3 deja are 3 puncte, şi golaveraj mai mare sau egal cu zero. Turcii ar avea nevoie nu de o minune, ci de mai multe. Aşa că, mai degrabă, sunt cu gândul la vacanţă, după un sezon încărcat. „1 şi peste 1,5 goluri“ are cota 2,03.

Ponturi pariuri Elveţia – Turcia (20 iunie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Elveţia – Turcia (20 iunie 2021). Ultimele două meciuri directe s-au terminat în favoarea Turciei, 4-2 în 2005 şi 2-1 în 2008, dar au trecut mulţi ani de atunci. Nici măcar veteranul Burak Yilmaz nu a prins acele jocuri. Între timp, raportul de forţe s-a inversat, iar Elveţia e echipa mai bună. E pe 13 în clasamentul FIFA, turcii sunt pe 29. Dacă ţinem cont şi de miza partidei pentru cele două, nu putem decât să mergem pe mâna naţionalei helvete. Puteţi încerca şi:

  • 1,71 – cota pentru „peste 1,5 goluri Elveţia”
  • 1,75 – cota pentru „1 solist”
  • 2,41 – cota pentru „Turcia nu marchează“

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare