Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Emmen – PSV (24.01.2023). Obiective diferite pentru cele două echipe

În weekend, PSV a întrerupt seria meciurilor fără victorie în Eredivisie
În weekend, PSV a întrerupt seria meciurilor fără victorie în Eredivisie

Emmen și PSV deschid marți seara etapa a 18-a, prima a returului, din Eredivisie – Olanda. Gazdele încearcă să iasă din zona periculoasă a clasamentului, în timp oaspeții luptă în continuare pentru titlu, fiind la trei puncte de liderul Feyenoord.

Emmen, angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării

Emmen a revenit după numai un an în Eredivisie și acum luptă din răsputeri pentru a nu lua din nou drumul ligii secunde. După 17 etape, echipa lui Dick Lukkien ocupă locul 16 (de baraj), la egalitate de puncte cu echipa de deasupra sa, Groningen, dar și de ocupanta primului loc direct retrogradabil, Volendam. 12 puncte a acumulat Emmen în actuala ediție de campionat, iar misiunea de salvare de la retrogradare devine dificilă. Gazdele se află într-o postură delicată, iar Lukkien probabil că va fi realist cu privire la șansele echipei sale de a revendica un rezultat pozitiv împotriva unuia dintre giganții fotbalului olandez.

PSV, șanse reale la titlu

De partea cealaltă, PSV va încerca să valorifice șansele la titlu. Echipa lui Ruud van Nistelrooy a pus sâmbătă capăt unei serii de trei meciuri fără victorie în Eredivisie, învingând-o pe Vitesse cu 1-0. Golul marcat de Guus Til la trei minute după pauză s-a dovedit a fi suficient pentru ca PSV să ia toate cele trei puncte. Echipa din Eindhoven nu mai câștigase în campionat din 6 noiembrie 2022, când se impunea cu 2-1 în derby-ul cu Ajax. Meciul cu Emmen o găsește pe PSV pe locul al treilea, cu 35 de puncte. E la un singur punct de a doua clasată, Alkmaar, și la două de liderul Feyenoord.

O așteaptă două meciuri cu echipe mai slab cotate, la Emmen și acasă cu GA Eagles. PSV vrea să scoată maximum de puncte din aceste confruntări, înaintea derby-ului din 5 februarie. Atunci o va întâlni pe Feyenoord în deplasare, într-un meci care ar putea relansa lupta pentru titlu.

Marți seara ar trebui să fie o victorie confortabilă pentru PSV pe terenul lui FC Emmen. În debutul sezonului, PSV o surclasa pe FC Emmen cu 4-1. Acum ne așteptăm să marcheze de cel puțin două ori. „Peste 1,5 goluri PSV” are cotă 1.50.

Ponturi pariuri Emmen - PSV (24.01.2023)

Ponturi pariuri Emmen – PSV (24.01.2023)

Alte trei ponturi pariuri Emmen – PSV

  • nu marchează ambele @ 1.95
  • 2 pauză / 2 final @ 2.10
  • 2-3 goluri în meci @ 2.15

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate