Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Estonia – Suedia (09.09.2023). Avem cota care îți aduce profitul

Estonia și Suedia se înfruntă, sâmbătă, în preliminariile Euro 2024 – Grupa F. Cele două reprezentative sunt despărțite de un loc și două puncte în clasament. Betmag îți arată ce trebuie să joci la acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Estonia are un singur punct în Grupa F

La fel ca Azerbaidjan, ultima clasată, Estonia nu are mari șanse la calificare. Până acum, a pierdut cu Austria (1-2) și cu Belgia (0-3). În cele din urmă, a obținut un rezultat de egalitate cu Azerbaidjan (1-1). De-a lungul istoriei, Estonia nu s-a calificat niciodată la un Euro sau la o Cupă Mondială. Cu toate acestea, a promovat în Liga Națiunilor C, după ce a depășit pe San Marino și Malta (4 victorii în 4 meciuri). Ajuns la 40 de ani, căpitanul Konstantin Vassiljev este pregătit să bifeze cea de-a 152-a apariție pentru Estonia. După ce a marcat patru goluri în ultimele opt selecții la echipa națională, Rauno Sappinen va rata partida cu Suedia din cauza unei accidentări grave la genunchi.

Suedia are nevoie de victorie

Sfert-finalistă la Cupa Mondială din Rusia din 2018, Suedia a lipsit de la turneul final din Qatar. Nu uită, însă, eliminarea în optimile de finală ale precedentei ediții la Euro, în fața Ucrainei (1-2). Suedia are ca obiectiv clar calificarea la Euro 2024. Are, totuși, mult de furcă într-o grupă pe care nu a început-o deloc bine. În runda de debut a pierdut cu Belgia (0-3), a urmat o victorie cu Azerbaidjan (5-0), după care încă un eșec cu Austria (0-2). În prezent, Suedia ocupă locul 3, cu trei puncte, cu două în plus față de Estonia, adversara de sâmbătă.

În ciuda unui început lent în Grupa F, credem că Suedia va strânge rândurile și va obține victoria la Tallinn. Suedia câștigă și peste 2.5 goluri” are cotă 2.13.

Estonia – Suedia (09.09.2023)

Estonia – Suedia (09.09.2023)

Alte trei variante

  • 1.82 – este cota pentru “peste 2.5 goluri”
  • 1.98 – este cota pentru “Suedia conduce la pauză și câștigă la final”
  • 2.05 – este cota pentru “3-5 goluri”

Joacă responsabil!

Agenții autorizate