Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Everton – Liverpool, 21 iunie 2020. Merseyside derby ne aduce profit

Ponturi pariuri Everton – Liverpool, 21 iunie 2020. Merseyside derby ne aduce profit! Partida se anunță extrem de disputată, se știe cât de importantă este pentru ambele echipe. Duelul este programat de la ora 21:00.

Ponturi pariuri Everton – Liverpool, 21 iunie 2020

  • Everton este o echipă fără griji, se află la mijlocul clasamentului și este la nouă puncte de locul de Europa League și la 10 de zona retrogradării. În mod normal, așa cum s-a și întâmplat până acum, gazdele nu ar avea cum să pună probleme adversarelor din top 3, însă orgoliul pentru acest duel este foarte mare. Merseyside derby este cel mai important meci pentru Everton.

Merseyside derby ne aduce profit

  • De partea cealaltă, Liverpool este deja campioană și este sigură că va primi trofeul la finalul campionatului, din moment ce s-a reluat. Ne așteptăm să marcheze goluri, așa cum ne-a obișnuit echipa lui Klopp de la începutul acestui sezon.

Everton – Liverpool ambele marchează @ 1,73

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii