Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Everton – Manchester City (28 decembrie 2020). Facem bani cu o victorie strânsă

Ponturi pariuri Everton – Manchester City (28 decembrie 2020). În fotbalul englez se joacă la foc automat în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Nici nu s-a terminat bine etapa de Boxing Day în urmă cu două zile şi avem parte de o nouă etapă în Premier League, iar meciul zilei este Everton – Manchester City, de la 22:00.

Everton, locul 2 în Premier League

Ponturi pariuri Everton – Manchester City (28 decembrie 2020). Everton e a doua în campionat. Are 29 de puncte, cu 3 mai puţine decât rivala concitadină Liverpool, şi vine după o serie de 5 meciuri fără înfrângere în Premier League, ultimele 4 dintre ele fiind victorii. Clavert-Lewin, vârful „caramelelor” este al doilea golgheter al campionatului cu 11 reuşite în cele 15 runde, doar Salah având mai multe.

Manchester City are 10 meciuri fără înfrângere

Ponturi pariuri Everton – Manchester City (28 decembrie 2020). Trupa lui Guardiola a început campionatul mult sub aşteptări şi are de recuperat. În perioada recentă a jucat bine şi a legat 10 partide fără înfrângere în toate competiţiile. În momentul de faţă, Manchester City are 26 de puncte şi un meci mai puţin disputat (restanţa cu Aston Villa). Pare că a trecut peste momentele grele şi s-a înscris în cursa de urmărire a lui Liverpool. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,35.

Ponturi pariuri Everton – Manchester City (28 decembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Everton – Manchester City (28 decembrie 2020). Manchester City nu mai este formaţia flamboaiantă din sezoanele precedente, devenind mult mai pragmatică. Drept dovadă, City are cea mai bună defensivă din campionat şi cel mai slab atac din primele 10 clasate. Puteţi încerca şi:

  • 1,55 – cota pentru „sub 2,5 goluri City”
  • 1,95 – cota pentru „nu marchează ambele”
  • 2,20 – cota pentru „Everton nu marchează”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare