Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Fabio Foginini – Andy Murray. Italianul are fanii de partea sa

Miercuri a debutat și tabloul principal de la ATP Roma, iar primele meciuri sunt interesante. Ne-a atras atenția disputa Fabio Fognini – Andy Murray, din cadrul turului inaugural. Partida este programată pe central și va începe după 20:30, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul la Fognini – Murray, în cele de mai jos.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Italianul nu e în formă

Fabio Fognini e unul din reprezentanții gazdelor de la ediția din acest an de la Roma. Dar veteranul italian e doar o palidă umbră a jucătorului care în urmă cu 4-5 ani era printre cei mai byuni din circuit. În ultimele 10 partide jucate, Fognini are doar două victorii.

Ultimul turneu la care italianul a participat a fost la Estoril, la începutul lunii aprilie, acolo unde Fabio a făcut tur doi. Meciul din turul întâi de la Foro Italico se anunță greu, dar favoritul gazdelor speră la o evoluție bună.

Murray vine după un titlu challenger

Andy Murray face parte și el din vechea gardă. Dar la fel ca și italianul, Murray e departe de forma din urmă cu câțiva ani. Britanicul era o prezență constantă în top 5 cu 5-6 ani în urmă, dar accidentările l-au chinuit pe fostul lider mondial.

Forma de moment este bună pentru Murray, care a câștigat săptămâna trecută turneul challenger de la Aix en Provence. Iar în finală britanicul l-a învins pe Tommy Paul. Cu moralul bun, Andy vrea să aibă un parcurs solid și în capitala Italiei.

Cotă de 1,49 la Fabio Foginini – Andy Murray

Murray pleacă cu prima șansă, dar va avea de luptat. Fanii vor fi de partea italianului, care vor încerca să pună presiune pe britanic. Dar la ora actuală, Andy e într-o formă mai bună și credem că poate face diferența în duelul de pe central. Mizăm pe victoria lui Murray, la o cotă bună în oferta Fortuna!

Ponturi pariuri Fabio Foginini - Andy Murray

Ponturi pariuri Fabio Foginini – Andy Murray

Agenții autorizate