Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Argeş – Astra (16 octombrie 2020). Cine obţine prima victorie în campionat?

Ponturi pariuri FC Argeş – Astra (16 octombrie 2020). Etapa cu numărul 7 din Liga 1 debutează cu duelul dintre ultimele două clasate. FC Argeş şi Astra au câte un punct fiecare şi vor juca de la ora 21:00.

Argeş nu face faţă în Liga 1

Ponturi pariuri FC Argeş – Astra (16 octombrie 2020). FC Argeş este nou promovată în prima ligă şi, se pare, nu face faţă la acest nivel. Singurul punct de până acum l-a obţinut în meciul de pe teren propriu cu UTA, altă nou promovată.

Astra poate obţine prima victorie

Ponturi pariuri FC Argeş – Astra (16 octombrie 2020). Astra e umbra echipei care termina neînvinsă ultimele 4 etape din play-off-ul sezonului precedent. E drept, în startul de sezon, giurgiuvenii au avut un program infernal, cu partide contra Craiovei, FCSB-ului, CFR-ului şi Viitorului, toate pierdute. A obţinut un punct cu Sepsi şi a mai cedat cu Voluntari. Totuşi, într-un duel cu Argeş, Budescu şi compania se pot impune. „PSF 2” are cota 2,12.

Ponturi pariuri FC Argeş – Astra (16 octombrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri FC Argeş – Astra (16 octombrie 2020). Evident, meciuri directe nu există în perioada recentă, dar putem să ne uităm la rezultate fiecăreia dintre combatante. Pe teren propriu, FC Argeş a marcat de fiecare dată, dar a şi primit. Puteţi încerca şi:

  • 1,75 – cota pentru „ambele marchează”
  • 2,00 – cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 10,00 – cota pentru „scor corect 1-2”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii