Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Argeş – Dinamo (4 decembrie 2020). Victoria care triplează banii

Ponturi pariuri FC Argeş – Dinamo (4 decembrie 2020). Etapa a 12-a din Liga 1 debutează în această seară, iar de la 20:30 se întâlnesc FC Argeş şi Dinamo, două formaţii aflate la egalitate de puncte, pe locurile 14 şi 15, cu un singur punct peste codaşa Astra Giurgiu.

Argeş e în formă

Ponturi pariuri FC Argeş – Dinamo (4 decembrie 2020). Piteştenii, penultimul loc în clasamentul Ligii 1, sunt în creştere de formă. Din 11 runde au strâns nouă puncte, dar 8 dintre aceastea au venit în ultimele 5 etape. Din punct de vedere al formei recente, Argeş se clasează pe un onorabil loc 7, peste Universitatea Craiova, formaţia de pe locul secund, cu pretenţii la titlul de campioană.

La Dinamo e haos

Ponturi pariuri FC Argeş – Dinamo (4 decembrie 2020). Dinamo este un club măcinat de probleme. Banii nu au venit de la investitorii spanioli, o parte din jucătorii veniţi în vară au plecat sau vor să plece, antrenorul Cosmin Contra a părăsit şi el corabia. Mai mult, „câinii” au probleme şi cu indisponibilii, Puljic, Ehmann şi Ba, toţi trei fundaşi centrali, au şanse minime să joace. În aceste condiţii, piteştenii sunt favoriţi. „1 solist” are cota 3,05.

Ponturi pariuri FC Argeş – Dinamo (4 decembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri FC Argeş – Dinamo (4 decembrie 2020). Ultimele trei meciuri ale lui Contra pe banca lui Dinamo au adus rezultate pozitive: 1-1 cu Astra şi 3-0 cu Voluntari şi Viitorul, cu precizarea că ultimul meci a fost în Cupă. De partea cealaltă, Argeşul vine după 3 partide fără victorie: 0-2 cu CFR Cluj, 1-1 la Poli Iaşi şi 0-1 în Cupă cu divizionara secundă Viitorul Panduri Tg. Jiu. Puteţi încerca şi:

  • 1,55 – cota pentru „1X”
  • 1,84 – cota pentru „ambele marchează”
  • 2,23 – cota pentru „peste 2,5 goluri”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii