Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Argeş – Rapid (7 august 2021). Cotă 2,12 pentru două goluri

Ponturi pariuri FC Argeş – Rapid (7 august 2021). Etapa a patra din Liga 1 le aduce faţă în faţă, în această seară, de la 21:30, pe FC Argeş şi Rapid, două formaţii cu evoluţii opuse în primele 3 runde. Una nu a câştigat, cealaltă nu a pierdut, ceea ce, la prima vedere, o face favorită pe Rapid.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

FC Argeş, când a marcat, a lut punct

Ponturi pariuri FC Argeş – Rapid (7 august 2021). FC Argeş a început sezonul cu două înfrângeri identice, 0-1 cu Universitatea Craiova şi cu UTA Arad, după care a spart gheaţa cu un 2-2 pe terenul lui Gaz Metan Mediaş. Practic, atunci când a reuşit să înscrie a venit şi primul punct din acest sezon. Totuşi, cu doar un egal, FC Argeş e jos de tot în clasament, pe locul 14 din 16, la egalitate cu Chindia. Un eventual succes, însă, ar urca-o rapid până la jumătatea clasamentului.

Rapid, neînvinsă şi fără gol primit

Ponturi pariuri FC Argeş – Rapid (7 august 2021). Nou promovata Rapid a început sezonul în forţă, cu 1-0 contra Chindiei şi 2-0 cu CS Mioveni, două echipe care se clasează, în acest moment, între ultimele 4 din Liga 1. Runda precedentă, giuleştenii au remizat cu Farul (fostul Viitorul) Constanţa, scor 0-0. Aşadar, Rapid e neînvinsă, n-a primit nici un gol şi a început această rundă de pe locul secund al clasamentului. În ciuda acestor performanţe, ne aşteptăm ca poarta Rapidului să cedeze la FC Argeş. „Ambele marchează” are cota 2,12.

Ponturi pariuri FC Argeş - Rapid (7 august 2021)

Ponturi pariuri FC Argeş – Rapid (7 august 2021)

Ambele au câştigat în deplasare în directe

Ponturi pariuri FC Argeş – Rapid (7 august 2021). Cele două formaţii nu s-au mai întâlnit din sezonul 2019-2020, atunci când ambele evoluau în Liga 2. Ambele partide s-au terminat cu victoria oaspeţilor, Rapid câştigând cu 2-0, iar FC Argeş cu 2-1. Ambele loturi au suferit schimbări majore de atunci, iar la Rapid au venit în această vară mulţi jucători cu experienţă: Săpunaru, Dragoş Grigore, Junior Morais, Crepulja sau Belu-Iordache. Prezenţa „bătrânilor” va conta, iar acum, la start de sezon, oboseala nu se simte. Puteţi încerca şi:

  • 1,46 – cota pentru „X2”
  • 2,23 – cota pentru „PSF 2”
  • 2,90 – cota pentru „2 solist”
+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare