Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri FC Argeș – UTA Arad (16.07.2022). Avem cota care îți aduce profitul!

FC Argeș

FC Argeș și UTA Arad se înfruntă în prima etapă din SuperLiga – România. Ambele echipe au ca obiectiv calificarea în play-off, după ce au reușit campanii impresionante de achiziții. Betmag vă propune câteva ponturi pentru acest meci.

FC Argeș a făcut super-achiziții

În sezonul trecut, FC Argeș a dezamăgit în play-off, fiind un „sparring partner” pentru celelalte echipe. În vară, antrenorul Andrei Prepeliță a renunțat la mai mulți jucători, în locul acestora venind fotbaliști cu experiență în primul eșalon, Marius Constantin fiind cel mai bun exemplu. În ediția trecută, echipele și-au impărțit victoriile.

UTA Arad țintește play-off-ul!

Nici UTA nu a șomat în perioada de mercato. Claudiu Keșeru este cel mai sonor nume cu care arădenii s-au întărit. Pentru acest sezon, echipa lui Ilie Poenaru are obiective mărețe, ținând cont de investițiile care s-au făcut. Anticipăm un joc echilibrat, cu puține goluri. „FC Argeș nu pierde și sub 2.5 goluri în meci” are cotă 2.05.

Alte trei variante

  • 1.53 – este cota pentru „sub 9.5 cornere în meci”
  • 1.57 – este cota pentru „egal la pauză sau la final”
  • 1.67 – este cota pentru „nu marchează ambele echipe”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate