Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Argeş – Viitorul (12 februarie 2021). Cotă 1,65 pentru un meci echilibrat

Ponturi pariuri FC Argeş – Viitorul (12 februarie 2021). Etapa 23 din Liga 1 debutează cu duelul dintre FC Argeş şi Viitorul, două formaţii apropiate în clasament, dar aflate în formă diferită. Mizăm pe un rezultat de egalitate, fie la pauză, fie la final, pentru o cotă de 1,65. Meciul începe la ora 20:00.

FC Argeş, opt etape fără înfrângere

Ponturi pariuri FC Argeş – Viitorul (12 februarie 2021). FC Argeş este neînvinsă de opt meciuri în Liga 1. Mai exact, de când s-a schimbat conducerea tehnică. Venirea lui Jean Vlădoiu în conducere şi transformarea lui Prepeliţă din jucător în antrenor au avut consecinţe pozitive. Piteştenii au trei victorii şi 5 remize şi se pregătesc să înfrunte o echipă care a uitat să câştige.

Viitorul, 7 runde fără succes

Ponturi pariuri FC Argeş – Viitorul (12 februarie 2021). Viitorul a ajuns la 7 etape fără succes, cinci rezultate de egalitate consecutive, urmate de două înfrângeri la rând. Sub conducerea lui Mircea Rednic, încă infectat cu virusul pandemic, dobrogenii au o singură victorie în 11 meciuri, un bilanţ extrem de slab, care i-a îndepărtat de locuri de play-off. Viitorul e pe 10, cu 25 de puncte, în timp ce adversara e cu două locuri şi două puncte mai jos, dar şi un meci mai puţin jucat. În tur, a fost 2-2, Viitorul egalând din penalti în 90+2, după ce a fost condusă cu două goluri diferenţă. „PSF X” are cota 1,65.

Ponturi pariuri FC Argeş – Viitorul (12 februarie 2021)

Alte trei variante

Ponturi pariuri FC Argeş – Viitorul (12 februarie 2021). Partidele piteştenilor sunt destul de sărace în reuşite. Din şase meciuri în 2021, doar unul a trecut de două reuşite pe tabelă, un 2-1 la Arad. De partea cealaltă, Viitorul, cu remize 2-2 cu FCSB şi 3-3 cu Sepsi, are o medie mai mare de goluri pe meci şi a găsit poarta adversă în 6 din ultimele 7 dueluri interne. Puteţi încerca şi:

  • 1,80 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,95 – cota pentru „total goluri 2-3”
  • 5,10 – cota pentru „X pauză / X final”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare