Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Botoșani – Astra, 10 iulie 2020. Profit rapid cu un super pont

Ponturi pariuri FC Botoșani – Astra, 10 iulie 2020. Profit rapid cu un super pont. Partida se anunţă una foarte echilibrată, cu toate că oaspeţii nu au primit licenţa pentru Europa şi nu mai au niciun obiectiv.

Ponturi pariuri FC Botoșani – Astra, 10 iulie 2020

  • FC Botoşani se află pe locul cinci în clasament şi este la egalitate de puncte cu FCSB. Diferenţa până la ultimul loc de Europa League, ocupat chiar de Astra, este de un singur puncte. Ne aşteptăm ca moldovenii să forţeze victoria din primul minut.

Profit rapid cu un super pont

  • De partea cealaltă, Astra este o echipă fără obiectiv după ce nu a primit licenţa pentru Europa League. Practic, giurgiuvenii joacă doar pentru orgolilul lor şi eventual pentru obţinerea unui loc cât mai bun, care să aducă clubului bani mai mulţi.

FC Botoșani – Astra GG @ 1,87

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii