Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Botoşani – CFR Cluj (8 februarie 2021). Cotă 2,02 pentru o schimbare de lider

Ponturi pariuri FC Botoşani – CFR Cluj (8 februarie 2021). Etapa cu numărul 22 din Liga 1 se încheie în această seară cu meciul dintre FC Botoşani şi CFR Cluj, de la ora 20:30. Campioana are şansa de a urca pe primul loc al clasamentului în cazul unei victorii în Moldova, profitând de eşecul neaşteptat al FCSB-ului, acasă, cu Academica.

Botoşani e în creştere de formă

Ponturi pariuri FC Botoşani – CFR Cluj (8 februarie 2021). FC Botoşani, încet şi sigur, a urcat până pe locul 6 al clasamentului. După o perioadă deloc bună în octombrie, când a pierdut 4 din 5 partide jucate, trupa lui Croitoru şi-a revenit. De la ultima pauză pentru naţionale şi până acum, Botoşani a disputat 12 jocuri: 6 victorii, 4 remize şi două înfrângeri. Patru dintre succese au venit în ultimele 5 etape, semn că moldovenii sunt în creştere.

CFR, doar victorii în deplasare, cu Edi Iordănescu pe bancă

Ponturi pariuri FC Botoşani – CFR Cluj (8 februarie 2021). CFR Cluj îşi continuă parcursul foarte bun sub comanda lui Edi Iordănescu. De la venirea lui, campioana nu a pierdut, în cele 10 meciuri bifând 8 succese şi două rezultate de egalitate. Singurele formaţii care i-au luat puncte lui CFR în acest interval au fost Universitatea Craiova (0-0) şi Astra Giurgiu (1-1), ambele pe stadionul din Gruia. Mai mult, în deplasare, Clujul domină clar în clasament. Are 9 victorii şi un singur egal. Nicio înfrângere! „2 solist” are cota 2,02.

Ponturi pariuri FC Botoşani – CFR Cluj (8 februarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri FC Botoşani – CFR Cluj (8 februarie 2021). După cum era de aşteptat, raportul victoriilor în meciurile directe este în favoarea lui CFR Cluj. 12-6 conduc ardelenii în faţa lui Botoşani, iar 4 meciuri s-au terminat egal. Trebuie reţinut că toate cele 6 succese ale moldovenilor au fost pe teren propriu, unde au mai remizat de două ori şi au pierdut în alte 3 situaţii contra clujenilor. Puteţi încerca şi:

  • 1,85 – cota pentru „ambele marchează”
  • 2,09 – cota pentru „peste 1,5 goluri oaspeţi”
  • 2,12 – cota pentru „peste 2,5 goluri”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare