Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Botoşani – Dinamo (24 ianuarie 2021). Victoria care dublează banii

Ponturi pariuri FC Botoşani – Dinamo (24 ianuarie 2021). Etapa a 18-a din Liga 1 le aduce faţă în faţă pe FC Botoşani şi Dinamo, două formaţii despărţite de numai două puncte. Moldovenii sunt cu 3 locuri mai sus decât adversara şi au avantajul moral al meciurilor directe din Moldova.

Botoşani, trei victorii directe pe teren propriu

Ponturi pariuri FC Botoşani – Dinamo (24 ianuarie 2021). Moldovenii, locul 8 la începutul acestei zile, pot urca o poziţie dacă se impun cu Dinamo. Bookmakerii îi văd favoriţi, în ciuda unei singure victorii pe teren propriu în acest sezon şi a unei serii de şapte jocuri fără succes acasă. În schimb, FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo de trei ori la rând, de fiecare dată la zero, în Moldova.

Dinamo, victorii doar cu echipele de la retrogradare

Ponturi pariuri FC Botoşani – Dinamo (24 ianuarie 2021). Dinamo este o echipă impredictibilă. Nu atât prin talentul jucătorilor, cât prin situaţia financiară incertă. În ultimele două luni, rezultatele din teren ale „câinilor” au fost nesperat de bune, raportate la plecările de jucători şi la restanţele salariale. Totuşi, succesele au venit cu echipele slabe, Hermannstadt, Iaşi sau Voluntari, în timp ce împotriva echipelor mai bine clasate a obţinut o remiză cu Academica, pierzând cu Târgovişte şi CFR chiar în „Groapă”. „1 solist” are cota 1,95.

Ponturi pariuri FC Botoşani – Dinamo (24 ianuarie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri FC Botoşani – Dinamo (24 ianuarie 2021). În ultimele 7 directe, Dinamo are o singură victorie, 1-0 în aprilie 2019. În rest, 4 victorii ale Botoşaniului, trei acasă şi una în deplasare, şi două remize, ambele 1-1 în Ştefan cel Mare. Niciuna dintre precedentele 5 confruntări nu a trecut de 2 goluri, de trei ori 1-0 şi de două ori 1-1. Puteţi încerca şi:

  • 1,70 – cota pentru „sub 2,5 goluri”
  • 1,86 – cota pentru „nu marchează ambele”
  • 2,04 – cota pentru „1X şi sub 2,5 goluri”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii