Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri FC Botoșani – Sepsi (20.02.2023). Gazdele caută revanșa după eșecul umilitor din tur

FC Botoșani are trei victorii la rând în 2023
FC Botoșani

FC Botoșani și Sepsi se întâlnesc luni, 20 februarie, în etapa a 26-a din Superliga. Gazdele vin după primul eșec din 2023, dar păstrează șanse pentru accederea în play-off. În cazul unei victorii, echipa moldavă se poate apropia la patru lungimi de Top 6.

FC Botoșani, primul eșec din 2023

FC Botoșani a arătat o cu totul altă față sub comanda lui Flavius Stoican. Primele trei meciuri din 2023 au însemnat tot atâtea victorii pentru echipa moldavă, fără să primească gol. FC Botoșani le-a învins pe rând pe Universitatea Craiova (1-0), FC Argeș (2-0) și Petrolul (5-0). Ultima etapă a adus însă primul eșec din acest an pentru echipa lui Flavius Stoican. Un duș rece după 1-3 la Arad, dar care nu a răpus speranțele jucătorilor de la Botoșani. Revenită în propriul fief, unde este neînvinsă în ultimele trei meciuri, FC Botoșani caută revanșa după umilitorul 0-7 din tur, de la Sfântu Gheorghe. Un eventual succes îi apropie pe moldoveni la doar patru lungimi de Top 6.

Sepsi, doar o victorie în 2023, dar la „masa verde”

De partea cealaltă, Sepsi ocupă ultima poziție de play-off, locul 6, cu 37 de puncte. Covăsnenii au beneficiat de pe urma deciziei de câștigare la masa verde a meciului suspendat cu FCU Craiova 1948 și au luat trei puncte importante în clasament. Aceasta a fost de altfel singura victorie din 2023 a echipei lui Cristiano Bergodi. În afară de 3-0 la masa verde cu oltenii, Sepsi a cedat în fața Rapidului, în Giulești, scor 0-3, și a remizat la Mioveni (1-1) și acasă cu Chindia (2-2). Deși a pierdut puncte importante în acest an, echipa covăsneană rămâne favorită la calificarea în play-off. Indiferent de rezultatul partidei de la Botoșani își va păstra poziția din clasament și după etapa a 26-a. Sepsi are un bilanț bun în deplasare, de unde a venit cu 19 puncte în acest sezon. Însă anul 2023 nu este unul prea reușit pentru elevii lui Bergodi. Chiar și în aceste condiții, Sepsi are capacitatea de a marca pe terenul unei echipe dornice de revanșă după umilitorul 0-7 din tur. „Ambele marchează” are cotă 2.00.

Ponturi pariuri FC Botoșani - Sepsi (20.02.2023)

Ponturi pariuri FC Botoșani – Sepsi (20.02.2023)

Alte trei ponturi pariuri FC Botoșani – Sepsi

  • peste 0,5 goluri Botoșani @ 1.57
  • 2-4 goluri în meci @ 1.60
  • PSF X @ 1.65

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate