Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Botoşani – Universitatea Craiova (19 iulie 2020). Oaspeţii sunt favoriţi la titlu

Ponturi pariuri FC Botoşani – Universitatea Craiova (19 iulie 2020). Într-un campionat măcinat de probleme cu jucători infectaţi cu noul coronavirus, Universitatea Craiova merge pe terenul lui FC Botoşani, de la 19:30, pentru toate cele 3 puncte.

Botoşani n-a pierdut „acasă” în faţa oltenilor

Ponturi pariuri FC Botoşani – Universitatea Craiova (19 iulie 2020). FC Botoşani e pe locul 4 în Liga 1 şi luptă pentru un loc în cupele europene cu FCSB, dar şi cu Sepsi de la distanţă. Dacă FCSB câştigă Cupa, atunci moldovenii au asigurat locul în Europa, dar finala e programată abia miercuri. Aşa că FC Botoşani trebuie să acumuleze puncte în campionat. Acum are un avans de un punct în faţa FCSB-ului, care nu a jucat ieri contra CFR-ului din cauza unui caz de Covid-19 în tabăra ardelenilor.

Craiova e cea mai în formă echipă din Liga 1

Ponturi pariuri FC Botoşani – Universitatea Craiova (19 iulie 2020). Universitatea Craiova e aproape e titlul. Ar fi primul campionat câştigat de olteni din 1991. Mai sunt 3 etape şi Craiova are un punct mai mult decât CFR Cluj. O victorie astăzi este esenţială, mai ales că în ultima rundă joacă pe Oblemenco chiar împotriva echipei lui Dan Petrescu. Universitatea este cea mai în formă formaţie din campionat, dar la Botoşani nu a câştigat niciodată. Există un început în toate. „2 solist” are cota 1,95.

Ponturi pariuri FC Botoşani – Universitatea Craiova (19 iulie 2020)

Alte 3 pronosticuri

Ponturi pariuri FC Botoşani – Universitatea Craiova (19 iulie 2020). Duelurile dintre Botoşani şi Craiova au fost mereu disputate, indiferent unde s-a jucat. Precedentele 7 directe au avut goluri de ambele părţi. Mai mult, de la reluarea campionatului, Universitatea a avut numai meciuri de GG3+, încheiate în favoarea lor. Puteţi încerca şi:

  • 1,89 este cota pentru „ambele marchează”
  • 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 4,40 este cota pentru „2 şi ambele marchează”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii