Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Botoşani – Universitatea Craiova (21 noiembrie 2020). Dublăm banii cu două goluri

Ponturi pariuri  FC Botoşani – Universitatea Craiova (21 noiembrie 2020). Etapa a 11-a din Liga 1 aduce faţă în faţă două formaţii nu foarte mulţumite de parcursul recent. Oltenii au pierdut prima poziţie a clasamentului şi au schimnbat antrenorul, iar moldovenii au înregistrat toate cele 5 înfrângeri în ultimele 6 jocuri.

Botoşani înscrie, dar nu câştigă

Ponturi pariuri  FC Botoşani – Universitatea Craiova (21 noiembrie 2020). Elevii lui Croitoru au avut un start de sezon promiţător, neînvinşi în primele 4 runde, cu două victorii şi două remize. Dar de 6 partide lucrurile stau rău. Au 5 înfrângeri şi un singur succes în acest interval. Echipa a marcat meci de meci, cu excepţia duelului contra Chindiei, dar defensiva nu a rezistat decât în victoria 4-0 cu Poli Iaşi.

Craiova, serie prea lungă de 1-0

Ponturi pariuri  FC Botoşani – Universitatea Craiova (21 noiembrie 2020). Oltenii păreau că profită de eliminarea prematură din cupele europene şi compensează în campionat. Şi, în primel 7 etape au reuşit 7 victorii. Au urmat însă două înfrângeri în 3 meciuri şi despărţirea, „din motive personale”, de antrenorul Cristiano Bergori. Se vorbeşte de venirea lui Rădoi, dar până atunci la cârmă e Papură. Craiova are cea mai bună apărare, doar cinci goluri primite, dar atacul dă rateuri de cinci etape, în care a înscris maxim o dată. Ultimele 5 jocuri ale oltenilor s-au terminat 1-0, de trei ori pentru ei şi de două pentru adversară. „Ambele marchează” are cota 1,94.

Ponturi pariuri FC Botoşani – Universitatea Craiova (21 noiembrie 2020)

Alte 4 pronosticuri

Ponturi pariuri  FC Botoşani – Universitatea Craiova (21 noiembrie 2020). Din 2014 până acum, cele două s-au întâlnit de 18 ori, iar în Moldova de 9 ori. Primele 7 confruntări au fost câştigate de Botoşani, a urmat o remiză, iar Craiova s-a impus în iulie 2020, în play-off-ul recent. Practic, oltenii au rezultate în creştere pe terenul gazdelor de astăzi. De asemenea, Craiova a marcat în ultimele 4 vizite şi singura în care nu a primit gol a fost, evident, victoria din iulie. Puteţi încerca şi:

  • 1,68 – cota pentru „peste 1,5 goluri oaspeţi”
  • 1,80 – cota pentru „2 şi sub 4,5 goluri”
  • 2,52 – cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5 goluri”
  • 8,50 – cota pentru „scor corect 1-2”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii