Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri FC Copenhaga – PSV (17.03.2022). Un duel de foc care ne aduce bani

PSV are șansa de a se califica în sferturile Conference League

După ce partida tur a fost una total neașteptată, cu 8 goluri marcate, FC Copenhaga și PSV se vor duela pe Parken Stadium din Copenhaga pentru calificarea în sferturile Conference League. Jocul începe la ora 19:45, ora României. 

FC Copenhaga are un sezon de excepție

Formația din capitala Danemarcei are un sezon neașteptat de bun. Aflată pe primul loc în Superliga daneză, cei de la Copenhaga se luptă pentru un loc în sferturile de finală ale Conference League cu PSV. Partida tur i-a adus la conducere de 3 ori pe danezi, aceștia nefiind capabili să păstreze scorul în favoarea lor, mai ales că scorul a fost 1-3 în favoarea lor, la un moment dat. Este cert, caracteristica principală a echipei este forța ofensivă aparte, dovadă fiind golurile marcate în acest sezon, 42 în 21 de partide în campionat, 19 în cele 7 partide de Conference League.

PSV este favorită, chiar dacă joacă în deplasare

PSV este neînvinsă de mai bine o lună, perioadă în care a câștigat 8 partide și remizat în alte 2, printre care și egalul din tur. Roș-albii se află la 2 puncte de liderul Ajax, titlul fiind unul dintre obiectivele echipei în acest sezon, iar parcursul în Conference League se speră a fi cât mai lung posibil. Precum adversara din această seară, și PSV are drept atu principal un atac de temut. Un atac care a marcat 63 de goluri în 26 de partide de Eredivisie, 9 goluri în grupele Europa League, dar și 6 în cele 3 partide de Conference League.

PSV ar trebui să își respecte blazonul de formație mult mai titrată și cu fotbaliști mult mai valoroși și experimentați, și ar trebui să se impună în fața gazdelor din Copenhaga. Noi vă propunem pariul „Pauză sau final 2”, pentru cota 1.68.

Ponturi pariuri FC Copenhaga - PSV (17.03.2022)

Ponturi pariuri FC Copenhaga – PSV (17.03.2022)

Alte pronosticuri FC Copenhaga – PSV:

  • Peste 1,5 goluri @ 1.20
  • Peste 2,5 goluri @ 1.65
  • Peste 3,5 goluri @ 2.58
  • 2 @ 2.05

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate